Oneplus 6T presenteras i New York den 30 oktober

Fans av telefontillverkaren kan köpa biljetter till eventet som ska hysa 1 300 Oneplus-entusiaster och bjuda deltagare på gottepåsar.

Oneplus har precis presenterat lanseringsdatumet för kommande flaggskeppet Oneplus 6T. Den 30 oktober sker lanseringen på Pier 36 i New York under namnet "Unlock The Speed", och det blir inte bara till för journalister och branschfolk. Oneplus bjuder in sina anhängare till att köpa biljetter till eventet, och de 1 300 biljetter som står till buds representerar den största sammankomsten för Oneplus-communityn enligt pressmeddelandet.

Den som köper biljett till eventet ska bjudas på interaktiva demonstrationer av Oneplus 6T, ett par trådlösa Oneplus Bullet Wireless-hörlurar samt en väska med produkter värda 600 kronor som ska vara exklusiva för eventet.

Enligt Oneplus pressmeddelande finns det olika typer av biljetter med tillhörande prislappar:

  • Early Bird: tillgänglig till kl. 13.00 den 9 oktober – 175 SEK

  • Ordinarie biljett: tillgänglig från kl. 13.00 den 9 oktober – 276 SEK

  • Plus One: vid köp av minst två biljetter – 184 SEK per biljett

  • Biljetter köps här

Det som inte ingår i biljettpriset är så klart resan till New York, och för den som inte kan närvara på plats kommer eventet även livesändas via Oneplus officiella videoström. 99 kommer så klart bevaka sändningen och diskutera nyheterna här i forumet. Är ni sugna på en uppdaterad Oneplus eller är ni fortfarande nöjda med Oneplus 6?

Kommentarer
1 svar

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!

Adobe storsatsar på Ipad, och förhandsvisar bland annat en fullversion av det kraftfulla redigeringsverktyget Photoshop som kommer till Apples platta nästa år.