IOS 12.0.1 är här och utlovar laddfix

Om du haft problem att ladda din Iphone XS finns det nu en fix från Apple i form av IOS 12.0.1. Nu redo att laddas ned.

En del användare har rapporterat att de haft problem med att ladda sina Iphone XS-enheter med sladd, det har också kommit in rapporter om liknande bekymmer med andra IOS 12-enheter. Det här säger sig Apple nu ha en lösning på när de nu släpper IOS 12.0.1.

Förutom laddningsfixen kommer uppdateringen också med några andra buggfixar gällde Wifi och Bluetooth.

Uppdateringen hittar du via Inställningar > Allmänt > Programuppdatering om du inte redan ställt in att uppdateringar ska laddas ned automatiskt.

Har du redan installerat IOS 12.0.1 och märker du i så fall skillnad när det gäller laddningen? Eller är det istället någon annan bugg du är glad att de åtgärdat?

Kommentarer
45 svar

Rykten om Huaweis nya flaggskepp Mate 20 Pro visade sig stämma, men företaget lyckades ändå bjuda på några överraskningar och oväntade produkter.

American Express fungerar nu med den mobila betaltjänsten Apple Pay i Sverige.

Tack till Being Remixed för detta #nyhetstips!

Sennheiser Memory Mic är en trådlös mikrofon som kan vara ett bra verktyg för dig som gillar att filma med mobilen. 99 har testat.

Tror ni att musikspelaren Winamp är död, så tänk om. Appen uppdateras för att fungera med moderna system, och en ny mobilversion är planerad för 2019.

Med den senaste uppdateringen av Swish-appen för IOS har det dykt upp ett alternativ för att betala med Bluetooth i "vissa specialutrustade kassasystem". I forumet diskuteras vad detta kan betyda. Välkommen in i tråden du med!

Adobe storsatsar på Ipad, och förhandsvisar bland annat en fullversion av det kraftfulla redigeringsverktyget Photoshop som kommer till Apples platta nästa år.