IOS 12.0.1 är här och utlovar laddfix

Om du haft problem att ladda din Iphone XS finns det nu en fix från Apple i form av IOS 12.0.1. Nu redo att laddas ned.

En del användare har rapporterat att de haft problem med att ladda sina Iphone XS-enheter med sladd, det har också kommit in rapporter om liknande bekymmer med andra IOS 12-enheter. Det här säger sig Apple nu ha en lösning på när de nu släpper IOS 12.0.1.

Förutom laddningsfixen kommer uppdateringen också med några andra buggfixar gällde Wifi och Bluetooth.

Uppdateringen hittar du via Inställningar > Allmänt > Programuppdatering om du inte redan ställt in att uppdateringar ska laddas ned automatiskt.

Har du redan installerat IOS 12.0.1 och märker du i så fall skillnad när det gäller laddningen? Eller är det istället någon annan bugg du är glad att de åtgärdat?

Kommentarer
45 svar

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.