IOS 12.0.1 är här och utlovar laddfix

Om du haft problem att ladda din Iphone XS finns det nu en fix från Apple i form av IOS 12.0.1. Nu redo att laddas ned.

En del användare har rapporterat att de haft problem med att ladda sina Iphone XS-enheter med sladd, det har också kommit in rapporter om liknande bekymmer med andra IOS 12-enheter. Det här säger sig Apple nu ha en lösning på när de nu släpper IOS 12.0.1.

Förutom laddningsfixen kommer uppdateringen också med några andra buggfixar gällde Wifi och Bluetooth.

Uppdateringen hittar du via Inställningar > Allmänt > Programuppdatering om du inte redan ställt in att uppdateringar ska laddas ned automatiskt.

Har du redan installerat IOS 12.0.1 och märker du i så fall skillnad när det gäller laddningen? Eller är det istället någon annan bugg du är glad att de åtgärdat?

Kommentarer
45 svar

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.