Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Prata svenska med Google Home redan nu

Det verkar som att du som redan äger en Google Home kan börja prata svenska med den redan nu. Allt som behövs är att ladda ned en uppdatering av appen.

Under tisdagen fick vi äntligen veta när Google officiellt släpper sina Home-produkter i Sverige. Den 24 oktober är datumet du ska markera i din kalender. Då kommer också språkstöd för svenska till röstassistenten.

Men Google Home-produkter har sålts via gråimport i Sverige ett bra tag och det finns flera av oss som redan pratar med Googles assistent fast på engelska. Det verkar roligt nog som att vi som redan har en eller flera Home inte måste vänta för att byta till svenska.

I alla fall IOS-appen verkar gå att uppdatera redan nu. Jag behövde gå hela vägen in till Google Home-appens sida i App Store för att knappen skulle ändras till "uppdatera" men när det väl var gjort dök svenska helt plötsligt upp som tillgängligt språk för assistenten. Hurra!

På vårt Instagram-konto finns en mycket kort filmsnutt med ett första test hemma hos mig.

Äger du en Home? Hittar du svenska som språk? Har du redan hunnit testa lite så berätta gärna i kommentarerna hur det fungerar.

Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.