Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples butik i Kungsträdgården stoppas

Det blir borgerligt styre i Stockholm, och under sin första pressträff meddelar det nya styret att Apples planerade butik i Kungsträdgården ska stoppas.

Det står nu klart att Alliansen, tillsammans med Miljöpartiet, tar över styret av Stockholm stad. Under en presskonferens idag meddelar partierna bland annat att man kommit överens om att Apples planerade butik vid Kungsträdgården ska stoppas. Till DN säger Erik Slottner (KD):

– Applehuset i Kungsträdgården kommer att stoppas. De får gärna etablera sig i Stockholm, men inte i Kungsträdgården.

Den planerade flaggskeppsbutiken har mötts av kritik ända sedan planerna blev offentliga för tre år sedan. Över 1 800 synpunkter på bygget har kommit in till Stockholm Stad. Marken där butiken ska stå är privat, och köpt av Apple. Kritiken har dock till stor del handlat om hur butiken ska påverka den intilliggande parken.

Vad tycker du om att apples butik nu ser ut att gå om intet? Borde Apple leta efter ett annat ställe att öppna butik på?

Källa: Dagens Nyheter

Kommentarer
64 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.