Följ Andreas resa till London

Andreas åkte till London med Huawei för lanseringen av Mate 20 Pro. Följ med på hans resa här.

Vår Andreas Eklöv åkte till London tillsammans med Huawei för att få en närmare titt på nya Mate 20-serien. Här kan du följa med på resan via vårt Instagram-konto.

Under tisdagseftermiddagen var det dags för eventet att dra igång på Excel London. Huawei visade som förväntat upp sin Mate 20-serie och du hittar allt intressant i Andreas nyhet här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
50 svar

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

Efter begränsning av dataroaming inför nu EU begränsningar av de avgifter som operatörer får ta ut för samtal och sms mellan EU-länderna.

Project Treble går som tåget. Åtminstone hävdar Google detta i ett blogginlägg där de beskriver hur Android 9 Pie kommer göra uppdateringar av systemet mycket snabbare än tidigare.

Apple fortsätter sin marknadsföring av Iphone som kamera, och nu fokuserar företaget på den senaste telefonen Iphone XR.