Följ Andreas resa till London

Andreas åkte till London med Huawei för lanseringen av Mate 20 Pro. Följ med på hans resa här.

Vår Andreas Eklöv åkte till London tillsammans med Huawei för att få en närmare titt på nya Mate 20-serien. Här kan du följa med på resan via vårt Instagram-konto.

Under tisdagseftermiddagen var det dags för eventet att dra igång på Excel London. Huawei visade som förväntat upp sin Mate 20-serie och du hittar allt intressant i Andreas nyhet här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
50 svar

Scott Forstall arbetade länge på Apple, numera jobbar han med Broadway-produktioner – men i den här intervjun pratar han ändå om tiden på Apple. Intressant tycker vi – missa inte!

I december är det slut på säkerhetsuppdateringar och annan support för operativsystemet Windows 10 Mobile. Microsoft rekommenderar istället Android eller IOS för de som ska skaffa mobil.

Vi går mot en rad platta lanseringar i vår enligt nya rykten från Apples leverantörskedja. Både instegsmodellen Ipad och minstingen Ipad Mini får uppdateringar.

Apples omtalade tv-tjänst växer i rask takt, och bolaget har nu massor av tv-serier och filmer på gång. Frågan är bara vad Apple har för planer – ska det bli en renodlad betaltjänst, eller blir det rentav en exklusiv gratistjänst för Apple-användare?

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.

Google köper teknologi från klocktillverkaren Fossil, och rekryterar dessutom flera av företagets utvecklare. Kanske är detta en signal om att en Pixel-klocka från Google är på gång?