Djupa kunskaper om Google på 99 – eller?

I veckans quiz ställde vi frågor om Googles nya produkter, och det visade sig att många hade åtminstone ganska bra koll på sökjättens lanseringar.

Varje torsdag har vi ett quiz här på 99 och förra veckan ställde vi naturligtvis frågor om Googles Pixel-event. Överlag uppvisades djupa kunskaper om Googles nya produkter, och även de svåraste frågorna klarade över hälften av deltagarna. Resultatet fördelar sig så här:

Den lättaste frågan handlade om vilket operativsystem den nya plattan Pixel Slate använder.

De allra flesta – hela 91 procent – visste att den kör en ny version av Chrome OS, som bland annat erbjuder automatiska uppdateringar så att den senaste versionen alltid finns redo.

Även den svåraste frågan var inte särskilt svår den här gången. Hela 52 procent lyckades nämligen svara rätt på när användare kan prata svenska med sin Google Home. Svaret är naturligtvis att det kan IOS-användare göra redan nu genom att uppdatera appen. Detta trots att högtalaren får sin officiella lansering först 24 oktober.

Missade du förra veckans quiz kan du göra det igen här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
16 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.