Djupa kunskaper om Google på 99 – eller?

I veckans quiz ställde vi frågor om Googles nya produkter, och det visade sig att många hade åtminstone ganska bra koll på sökjättens lanseringar.

Varje torsdag har vi ett quiz här på 99 och förra veckan ställde vi naturligtvis frågor om Googles Pixel-event. Överlag uppvisades djupa kunskaper om Googles nya produkter, och även de svåraste frågorna klarade över hälften av deltagarna. Resultatet fördelar sig så här:

Den lättaste frågan handlade om vilket operativsystem den nya plattan Pixel Slate använder.

De allra flesta – hela 91 procent – visste att den kör en ny version av Chrome OS, som bland annat erbjuder automatiska uppdateringar så att den senaste versionen alltid finns redo.

Även den svåraste frågan var inte särskilt svår den här gången. Hela 52 procent lyckades nämligen svara rätt på när användare kan prata svenska med sin Google Home. Svaret är naturligtvis att det kan IOS-användare göra redan nu genom att uppdatera appen. Detta trots att högtalaren får sin officiella lansering först 24 oktober.

Missade du förra veckans quiz kan du göra det igen här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
16 svar

Andreas flyger till Paris för att titta på Honors senaste telefon, som skryter med både skärmhål och 48 megapixlars kamera. Vad vill du att vi kikar extra på?

Samsung verkar satsa på super-premium med Galaxy S10, och priserna blir därefter enligt en ny rapport som cirkulerar.

Spotify har börjat rulla ut en ny funktion som låter dig blockera artister du inte vill höra. De blockerade artisterna dyker inte upp i vare sig bibliotek, spellistor eller radiostationer.

Apple fortsätter sin satsning på seminarier och gratis digitala läroböcker om bland annat fotografering och videoredigering. Nu har materialet "Alla kan skapa" översatts till fler språk, och även svenska är på gång.

Lanseringen av Samsungs nya flaggskepp Galaxy S10 kommer allt närmare, och innan eventet 20 februari har det nu dykt upp en läckt bild.

Ikea och Sonos samarbetar kring den kommande högtalarserien Symfonisk, och nu har en video släppts som avslöjar att produkten kommer senare i år.