Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify släpper app för Wear OS

Nu kommer en Spotify-app för smarta klockor med Googles operativsystem Wear OS. En populär funktion verkar tyvärr saknas från start, nämligen stöd för offline-listor.

Den strömmande musiktjänsten Spotify släpper app för Googles Wear OS. En representant för tjänsten berättar att de är glada att nu kunna erbjuda förbättrad tillgång till favoritmusik och poddradio medan du är ute och rör dig, direkt i din smarta klocka.

Med Spotify för Wear OS kan du spela, pausa och hoppa över låtar direkt från klockan och bläddra bland nyligen spelad musik och poddar. Det finns också stöd för Spotify Connect, så du kan skicka musik till kompatibla högtalare direkt från klockan utan att blanda in telefonen.

En populär funktion verkar tyvärr saknas i denna första version, nämligen stöd för offline-spellistor. Sajten Wareable har fått Spotify att lämna ett uttalande som mellan raderna säger att funktionen kan komma i framtiden.

Spotify-appen för Wear OS-klockor bör dyka upp inom någon vecka till Google Play Store och kan laddas ned till klockor med Wear OS 2.0 eller senare.

Samarbete med Fossil

Förutom den nya appen berättar Spotify också om ett nytt samarbete tillsammans med Fossil Group som innebär att den nya appen kommer förinstallerad på alla fjärde generationens smarta Fossil-klockor och Michael Kors Access Runway-klockor. Det här ska vara aktuellt från och med november.

Sedan tidigare finns Spotify för Garmins Fenix 5 Plus (där finns stöd för offline-listor) och innan den lades till listan var Samsung ensamma om att kunna erbjuda en Spotify-app till sina Galaxy-klockor.

Nu när Spotify rullar ut till betydligt fler smarta klockor, betyder det att det kanske finns hopp för alla som köpt Apple Watch? Det återstår att se. Spotify har inte gett några besked i frågan.

Källa: Spotify | Wareable

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.