Följ med på Idas resa till New York

Det är dags för nytt Apple-event, den här gången i New York. Ida åker dit och bjuder in dig att hänga med på resan i bildform.

Apple lanserade nyligen sina nya Iphone-modeller, men de har mer redo inför årets julhandel. De bjuder in till ett nytt event i New York och Ida har lämnat kontoret för att flyga dit och närvara. Eventet i sig äger rum på tisdag klockan 15.00 svensk tid, men det finns säkert en hel del annat kul att se från resan.

Förutom att vi kommer få veta mer om Apples event och Idas resa här i forumet, kommer vårt Instagram-konto vara ett bra ställe att hänga med. Den som inte tycker om eller använder Instagram kan se bilderna här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Och undrar ni något särskilt så finns Ida såklart tillgänglig här i forumet också!

Läs mer om Apples event:

Kommentarer
14 svar

På måndag väntas Apple presentera sin nya strömmande tv-tjänst, och listan över produktioner och program som företaget arbetar på är lång. Här är hela listan – men kan Apple verkligen utmana Netflix, Amazon och HBO?

Apple fortsätter att släppa nya prylar. Nu finns en ny version av deras populära trådlösa hörlurar Airpods ute i handeln.

Videon visar hur telefonen i uppvikt form visar ett tydligt vertikalt veck i mitten av skärmen, precis som det skvallrades om under MWC.

Apple kan följa upp veckans lanseringar av Ipad och Imac med en ny Ipod Touch idag, enligt källor.

Efter en EU-dom med höga böter börjar Google snart att fråga EU-användare vilken webbläsare och sökmotor de vill använda.

Stadia heter Googles nya speltjänst, där spel strömmas från molnet genom en Chromecast till din tv. Tjänsten kommer i år till USA, Kanada och Europa.