Följ med på Idas resa till New York

Det är dags för nytt Apple-event, den här gången i New York. Ida åker dit och bjuder in dig att hänga med på resan i bildform.

Apple lanserade nyligen sina nya Iphone-modeller, men de har mer redo inför årets julhandel. De bjuder in till ett nytt event i New York och Ida har lämnat kontoret för att flyga dit och närvara. Eventet i sig äger rum på tisdag klockan 15.00 svensk tid, men det finns säkert en hel del annat kul att se från resan.

Förutom att vi kommer få veta mer om Apples event och Idas resa här i forumet, kommer vårt Instagram-konto vara ett bra ställe att hänga med. Den som inte tycker om eller använder Instagram kan se bilderna här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Och undrar ni något särskilt så finns Ida såklart tillgänglig här i forumet också!

Läs mer om Apples event:

Kommentarer
14 svar

I veckans podd möts Andreas och Jakob i studion, för att diskutera för- och nackdelar med sina nya arbetsredskap och leksaker; nämligen Jakobs Macbook Air och Andreas Ipad Pro.

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

Efter begränsning av dataroaming inför nu EU begränsningar av de avgifter som operatörer får ta ut för samtal och sms mellan EU-länderna.

Project Treble går som tåget. Åtminstone hävdar Google detta i ett blogginlägg där de beskriver hur Android 9 Pie kommer göra uppdateringar av systemet mycket snabbare än tidigare.