Följ med på Idas resa till New York

Det är dags för nytt Apple-event, den här gången i New York. Ida åker dit och bjuder in dig att hänga med på resan i bildform.

Apple lanserade nyligen sina nya Iphone-modeller, men de har mer redo inför årets julhandel. De bjuder in till ett nytt event i New York och Ida har lämnat kontoret för att flyga dit och närvara. Eventet i sig äger rum på tisdag klockan 15.00 svensk tid, men det finns säkert en hel del annat kul att se från resan.

Förutom att vi kommer få veta mer om Apples event och Idas resa här i forumet, kommer vårt Instagram-konto vara ett bra ställe att hänga med. Den som inte tycker om eller använder Instagram kan se bilderna här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Och undrar ni något särskilt så finns Ida såklart tillgänglig här i forumet också!

Läs mer om Apples event:

Kommentarer
14 svar

Apples mobiler som borde lanseras under hösten 2019 sägs få bättre kameror både fram och bak, ny design på insidan och Lightningporten blir troligen kvar, enligt nya uppgifter.

Spotify testar ett enklare gränssnitt anpassat för när du kör bil i Android-appen. Läget kallas Car View och ska automatist gå igång när Spotify känner av en Bluetooth-koppling till en bil.

Den nya tjänsten 3Världen innebär att det nu blir billigare att använda data när du reser utanför de roamingfria EU-länderna.

Swedbank verkar inte ha någon brådska att ge stöd åt populära tjänster som Apple Pay. Nu släpper banken en egen app för mobila betalningar, endast för Android-mobiler.

Skotillverkaren Nike är aktuella med ett par självsnörande skor, Adapt BB. Utöver att skorna snörar sig själv i sann Marty McFly-anda har skorna en app för att justera en del av funktionerna.

Det som många anser vara det fulaste batterifodralet i historien har kommit åter, nämligen Apple Smart Battery Case som nu finns tillgängligt för den senaste generationen Iphone-modeller.