Vi har fått in Iphone XR för test

Nu har 99 fått in Apples Iphone XR till testlabbet. Ida berättar mer om telefonen och vårt kommande test från studion.

Läs också: Allt du vill veta om Iphone XR I år fick vi inte bara två nya flaggskepp i form av Iphone XS och XS Max, nu närmare en månad senare kommer också Iphone XR. Den är en speciell telefon jämfört med tidigare Iphone-modeller då den inte är något budgetalternativ som Iphone SE, och den har inte heller förra årets hårdvara – men den har däremot ett något lägre pris. Sällan har det varit så krångligt att välja ny Iphone som nu.

Ett korallfärgat testexemplar med 256 gigabyte lagring har idag landat i testlabbet. Ida tar med den till studion för att berätta mer om telefonen och hur den skiljer sig från Iphone XS.

Vårt test av Iphone XR kommer senare i veckan. Vi kommer be vår skärmexpert Thomas Ytterberg om hjälp med att reda ut allt som man kan tänkas vilja veta om skärmen, vi kommer kolla in kameran och så klart testa batteriet. Vill du veta något särskilt om Iphone XR? Fråga på i kommentarerna så kikar vi närmare på saken!

Läs mer:

Kommentarer
32 svar

I veckans podd möts Andreas och Jakob i studion, för att diskutera för- och nackdelar med sina nya arbetsredskap och leksaker; nämligen Jakobs Macbook Air och Andreas Ipad Pro.

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

Efter begränsning av dataroaming inför nu EU begränsningar av de avgifter som operatörer får ta ut för samtal och sms mellan EU-länderna.

Project Treble går som tåget. Åtminstone hävdar Google detta i ett blogginlägg där de beskriver hur Android 9 Pie kommer göra uppdateringar av systemet mycket snabbare än tidigare.