Vi har fått in Iphone XR för test

Nu har 99 fått in Apples Iphone XR till testlabbet. Ida berättar mer om telefonen och vårt kommande test från studion.

Läs också: Allt du vill veta om Iphone XR I år fick vi inte bara två nya flaggskepp i form av Iphone XS och XS Max, nu närmare en månad senare kommer också Iphone XR. Den är en speciell telefon jämfört med tidigare Iphone-modeller då den inte är något budgetalternativ som Iphone SE, och den har inte heller förra årets hårdvara – men den har däremot ett något lägre pris. Sällan har det varit så krångligt att välja ny Iphone som nu.

Ett korallfärgat testexemplar med 256 gigabyte lagring har idag landat i testlabbet. Ida tar med den till studion för att berätta mer om telefonen och hur den skiljer sig från Iphone XS.

Vårt test av Iphone XR kommer senare i veckan. Vi kommer be vår skärmexpert Thomas Ytterberg om hjälp med att reda ut allt som man kan tänkas vilja veta om skärmen, vi kommer kolla in kameran och så klart testa batteriet. Vill du veta något särskilt om Iphone XR? Fråga på i kommentarerna så kikar vi närmare på saken!

Läs mer:

Kommentarer
32 svar

Den här veckan gästas podden av Karl Emil Nikka som av er läsare blev framröstad till Årets teknikinspiratör. Vi pratar förstås om säkerhet i olika former – missa inte detta!

Scott Forstall arbetade länge på Apple, numera jobbar han med Broadway-produktioner – men i den här intervjun pratar han ändå om tiden på Apple. Intressant tycker vi – missa inte!

I december är det slut på säkerhetsuppdateringar och annan support för operativsystemet Windows 10 Mobile. Microsoft rekommenderar istället Android eller IOS för de som ska skaffa mobil.

Vi går mot en rad platta lanseringar i vår enligt nya rykten från Apples leverantörskedja. Både instegsmodellen Ipad och minstingen Ipad Mini får uppdateringar.

Apples omtalade tv-tjänst växer i rask takt, och bolaget har nu massor av tv-serier och filmer på gång. Frågan är bara vad Apple har för planer – ska det bli en renodlad betaltjänst, eller blir det rentav en exklusiv gratistjänst för Apple-användare?

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.