Vi har fått in Iphone XR för test

Nu har 99 fått in Apples Iphone XR till testlabbet. Ida berättar mer om telefonen och vårt kommande test från studion.

Läs också: Allt du vill veta om Iphone XR I år fick vi inte bara två nya flaggskepp i form av Iphone XS och XS Max, nu närmare en månad senare kommer också Iphone XR. Den är en speciell telefon jämfört med tidigare Iphone-modeller då den inte är något budgetalternativ som Iphone SE, och den har inte heller förra årets hårdvara – men den har däremot ett något lägre pris. Sällan har det varit så krångligt att välja ny Iphone som nu.

Ett korallfärgat testexemplar med 256 gigabyte lagring har idag landat i testlabbet. Ida tar med den till studion för att berätta mer om telefonen och hur den skiljer sig från Iphone XS.

Vårt test av Iphone XR kommer senare i veckan. Vi kommer be vår skärmexpert Thomas Ytterberg om hjälp med att reda ut allt som man kan tänkas vilja veta om skärmen, vi kommer kolla in kameran och så klart testa batteriet. Vill du veta något särskilt om Iphone XR? Fråga på i kommentarerna så kikar vi närmare på saken!

Läs mer:

Kommentarer
32 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.