Se vad du kan göra med Apple Pencil

Undrar du vad man ska ha en Apple Pencil till? Bandet Muse anlitade Kyle Lambert för att skapa material till deras nya album Simulation Theory – vilket han gjort med en Apple Pencil och en Ipad Pro.

Läs också: Stranger Things-illustrationer gjorda med Ipad Pro Det är en vecka kvar till Apples nästa event där just Ipad Pro väntas få en del av uppmärksamheten med nya modeller. Det kan också vara dags för en ny Apple Pencil som kan parkopplas trådlöst. Undrar du vad man kan göra med den där pennan kommer här lite inspiration signerat Kyle Lambert.

Känner du igen namnet beror det kanske på att han även har arbetat med Stranger Things och Jurassic Park. Men den här gången har han hjälpt bandet Muse att skapa material till deras nya album Simulation Theory. Han har gjort nästan alltihop med en Ipad Pro och Apples penna, och resultatet är onekligen ganska imponerande.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
2 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.