Se vad du kan göra med Apple Pencil

Undrar du vad man ska ha en Apple Pencil till? Bandet Muse anlitade Kyle Lambert för att skapa material till deras nya album Simulation Theory – vilket han gjort med en Apple Pencil och en Ipad Pro.

Läs också: Stranger Things-illustrationer gjorda med Ipad Pro Det är en vecka kvar till Apples nästa event där just Ipad Pro väntas få en del av uppmärksamheten med nya modeller. Det kan också vara dags för en ny Apple Pencil som kan parkopplas trådlöst. Undrar du vad man kan göra med den där pennan kommer här lite inspiration signerat Kyle Lambert.

Känner du igen namnet beror det kanske på att han även har arbetat med Stranger Things och Jurassic Park. Men den här gången har han hjälpt bandet Muse att skapa material till deras nya album Simulation Theory. Han har gjort nästan alltihop med en Ipad Pro och Apples penna, och resultatet är onekligen ganska imponerande.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
2 svar

I veckans podd möts Andreas och Jakob i studion, för att diskutera för- och nackdelar med sina nya arbetsredskap och leksaker; nämligen Jakobs Macbook Air och Andreas Ipad Pro.

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

Efter begränsning av dataroaming inför nu EU begränsningar av de avgifter som operatörer får ta ut för samtal och sms mellan EU-länderna.

Project Treble går som tåget. Åtminstone hävdar Google detta i ett blogginlägg där de beskriver hur Android 9 Pie kommer göra uppdateringar av systemet mycket snabbare än tidigare.