Se vad du kan göra med Apple Pencil

Undrar du vad man ska ha en Apple Pencil till? Bandet Muse anlitade Kyle Lambert för att skapa material till deras nya album Simulation Theory – vilket han gjort med en Apple Pencil och en Ipad Pro.

Läs också: Stranger Things-illustrationer gjorda med Ipad Pro Det är en vecka kvar till Apples nästa event där just Ipad Pro väntas få en del av uppmärksamheten med nya modeller. Det kan också vara dags för en ny Apple Pencil som kan parkopplas trådlöst. Undrar du vad man kan göra med den där pennan kommer här lite inspiration signerat Kyle Lambert.

Känner du igen namnet beror det kanske på att han även har arbetat med Stranger Things och Jurassic Park. Men den här gången har han hjälpt bandet Muse att skapa material till deras nya album Simulation Theory. Han har gjort nästan alltihop med en Ipad Pro och Apples penna, och resultatet är onekligen ganska imponerande.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
2 svar

Den här veckan gästas podden av Karl Emil Nikka som av er läsare blev framröstad till Årets teknikinspiratör. Vi pratar förstås om säkerhet i olika former – missa inte detta!

Scott Forstall arbetade länge på Apple, numera jobbar han med Broadway-produktioner – men i den här intervjun pratar han ändå om tiden på Apple. Intressant tycker vi – missa inte!

I december är det slut på säkerhetsuppdateringar och annan support för operativsystemet Windows 10 Mobile. Microsoft rekommenderar istället Android eller IOS för de som ska skaffa mobil.

Vi går mot en rad platta lanseringar i vår enligt nya rykten från Apples leverantörskedja. Både instegsmodellen Ipad och minstingen Ipad Mini får uppdateringar.

Apples omtalade tv-tjänst växer i rask takt, och bolaget har nu massor av tv-serier och filmer på gång. Frågan är bara vad Apple har för planer – ska det bli en renodlad betaltjänst, eller blir det rentav en exklusiv gratistjänst för Apple-användare?

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.