Hundratals varianter på Apples logga

Apple har låtit göra över 350 olika varianter på sin Apple-logga inför nästa veckas event, och nu kan du beskåda dem alla. Vilken är snyggast?

När Apple nyligen skickade ut inbjudningar till nästa veckas mediaevent, användes flera olika varianter på företagets logga i inbjudningarna. Nu har det visat sig att det totalt handlar om en smått sinnessjuk mängd varianter – över 350 stycken.

Vi gissar att alla loggorna har skapats på en Ipad Pro med Apple Pencil, eftersom en ny version av den proffsiga surfplattan väntas spela huvudrollen på eventet. I väntan på att det hela ska dra igång kan du nu roa dig med att bläddra igenom alla de olika loggorna, som täcker alla stilar från det abstrakta till det konkreta.

Vilken tycker du är den snyggaste?

Räkna ned i 99:s forum

Apple kommer i vanlig ordning att livesända sitt event över nätet. Eftersom eventet är i New York innebär det att det börjar på den lite ovanliga tiden klockan 15:00 i Sverige. Från vårt håll kommer Ida Blix vara på plats i New York under eventet, och självklart rapportera om alla nyheter som visas. Från kontoret i Sverige finns Jakob och Andreas för reaktioner och analyser.

Redan nu pågår försnacket för fullt i vårt forum, och här är två bra trådar att hoppa in i för att delta i diskussionen:

I veckans podd möts Andreas och Jakob i studion, för att diskutera för- och nackdelar med sina nya arbetsredskap och leksaker; nämligen Jakobs Macbook Air och Andreas Ipad Pro.

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

Efter begränsning av dataroaming inför nu EU begränsningar av de avgifter som operatörer får ta ut för samtal och sms mellan EU-länderna.

Project Treble går som tåget. Åtminstone hävdar Google detta i ett blogginlägg där de beskriver hur Android 9 Pie kommer göra uppdateringar av systemet mycket snabbare än tidigare.