Hundratals varianter på Apples logga

Apple har låtit göra över 350 olika varianter på sin Apple-logga inför nästa veckas event, och nu kan du beskåda dem alla. Vilken är snyggast?

När Apple nyligen skickade ut inbjudningar till nästa veckas mediaevent, användes flera olika varianter på företagets logga i inbjudningarna. Nu har det visat sig att det totalt handlar om en smått sinnessjuk mängd varianter – över 350 stycken.

Vi gissar att alla loggorna har skapats på en Ipad Pro med Apple Pencil, eftersom en ny version av den proffsiga surfplattan väntas spela huvudrollen på eventet. I väntan på att det hela ska dra igång kan du nu roa dig med att bläddra igenom alla de olika loggorna, som täcker alla stilar från det abstrakta till det konkreta.

Vilken tycker du är den snyggaste?

Räkna ned i 99:s forum

Apple kommer i vanlig ordning att livesända sitt event över nätet. Eftersom eventet är i New York innebär det att det börjar på den lite ovanliga tiden klockan 15:00 i Sverige. Från vårt håll kommer Ida Blix vara på plats i New York under eventet, och självklart rapportera om alla nyheter som visas. Från kontoret i Sverige finns Jakob och Andreas för reaktioner och analyser.

Redan nu pågår försnacket för fullt i vårt forum, och här är två bra trådar att hoppa in i för att delta i diskussionen:

Scott Forstall arbetade länge på Apple, numera jobbar han med Broadway-produktioner – men i den här intervjun pratar han ändå om tiden på Apple. Intressant tycker vi – missa inte!

I december är det slut på säkerhetsuppdateringar och annan support för operativsystemet Windows 10 Mobile. Microsoft rekommenderar istället Android eller IOS för de som ska skaffa mobil.

Vi går mot en rad platta lanseringar i vår enligt nya rykten från Apples leverantörskedja. Både instegsmodellen Ipad och minstingen Ipad Mini får uppdateringar.

Apples omtalade tv-tjänst växer i rask takt, och bolaget har nu massor av tv-serier och filmer på gång. Frågan är bara vad Apple har för planer – ska det bli en renodlad betaltjänst, eller blir det rentav en exklusiv gratistjänst för Apple-användare?

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.

Google köper teknologi från klocktillverkaren Fossil, och rekryterar dessutom flera av företagets utvecklare. Kanske är detta en signal om att en Pixel-klocka från Google är på gång?