Hundratals varianter på Apples logga

Apple har låtit göra över 350 olika varianter på sin Apple-logga inför nästa veckas event, och nu kan du beskåda dem alla. Vilken är snyggast?

När Apple nyligen skickade ut inbjudningar till nästa veckas mediaevent, användes flera olika varianter på företagets logga i inbjudningarna. Nu har det visat sig att det totalt handlar om en smått sinnessjuk mängd varianter – över 350 stycken.

Vi gissar att alla loggorna har skapats på en Ipad Pro med Apple Pencil, eftersom en ny version av den proffsiga surfplattan väntas spela huvudrollen på eventet. I väntan på att det hela ska dra igång kan du nu roa dig med att bläddra igenom alla de olika loggorna, som täcker alla stilar från det abstrakta till det konkreta.

Vilken tycker du är den snyggaste?

Räkna ned i 99:s forum

Apple kommer i vanlig ordning att livesända sitt event över nätet. Eftersom eventet är i New York innebär det att det börjar på den lite ovanliga tiden klockan 15:00 i Sverige. Från vårt håll kommer Ida Blix vara på plats i New York under eventet, och självklart rapportera om alla nyheter som visas. Från kontoret i Sverige finns Jakob och Andreas för reaktioner och analyser.

Redan nu pågår försnacket för fullt i vårt forum, och här är två bra trådar att hoppa in i för att delta i diskussionen:

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.