Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ankers nya laddare är liten och kraftfull

Anker är aktuella med en ny USB-C-laddare. Den ger hela 27W men är fysiskt i samma storlek som Iphone-laddaren på 5W.

Läs också: Allt du behöver veta om USB Type-C Anker har varit ett populärt märke när det gäller USB-C-kablar och batteripack under flera år. Nyligen vid ett event i New York visade bolaget upp en ny laddare som onekligen lockar. Powerport Atom PD 1 kallas laddaren som ger 27W i ungefär samma storlek som den amerikanska verionen av 5W-laddaren Apple skickar med sina telefoner.

Den lilla formfaktorn är möjlig tack vare att Anker använder halvledarmaterialt Galliumnitrid (GaN) istället för kisel. Det är mer effektivt och producerar mindre värme. Atom PD 1 är bara den första i en ny produktfamilj av Atom-laddare. En 60W-laddare med två USB-C-kontakter med namnet Atom PD 2 kommer och en 100W-laddare med fyra USB-C-kontakter med namnet Atom PD 4 är också på gång.

Atom PD 1 ger tillräckligt med kapacitet för att ladda telefoner och tillbehör, men också Nintendo Switch och mindre bärbara som Apples 12-tums Macbook kommer fungera. Laddaren lär också kunna ta sig an ännu mer krävande datorer om du är i nöd, men då långsammare och mindre effektivt än deras vanliga laddare.

Anker Powerport Atom PD 1 förväntas bli tillgänglig under slutet av november och kommer kosta 30 dollar, motsvarande 274 kronor. Ankers produkter finns idag hos svenska återförsäljare så det finns hopp om att denna mycket intressanta laddare dyker upp också här.

Källa: The Verge

Kommentarer
30 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.