Ikon avslöjar nya Ipad Pro-designen

En ny ikon avslöjar att den nya designen utan hemknapp och rundade kanter kommer avtäckas under morgondagens Apple-event i New York.

Vi lever i en tid där företag sällan får hålla sina hemligheter just hemliga, och Apple är inte undantagna från regeln. Inför morgondagens Apple-event har rykteskarusellen varit aktiv med renderingar av hur en förmodad ny Ipad Pro-design kan se ut, och nu har sajten 9to5mac luskat reda på en ikon i en betaversion av IOS 12 som avslöjar den nya designen.
Läs också: Vad visar Apple upp på tisdag?
Ikonen är högupplöst och visar en Ipad utan hemknapp, utan flärp och rundade kanter. Frånvaron av en flärp och relativt stora kanter runt skärmen kan innebära att den omtalade Face ID-tekniken finns integrerad ovanför skärmen. Tidigare rykten har angivit att den ska finnas här, och kunna användas både i porträttläge och landskapsläge.

I övrigt behåller Apple samma struktur med låsknappen längst upp på enheten och volymknappar på sidan. I morgon kommer vi veta om den här ikonen verkligen avslöjat designen i sin helhet när Apples New York-event går av stapeln. 99-redaktionens Ida Blix är på plats och kommer ge sina intryck av det som visas upp under eventet.

Källa: 9to5mac

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.