Apple drar tillbaka Watch OS-uppdatering

Den nya uppdateringen till Apple Watch orsakar enorma problem för en del användare, och nu drar Apple tillbaka uppdateringen efter att klockor blivit oanvändbara.

I samband med gårdagens lanseringsevent släppte Apple en lång rad uppdateringar till sina system. Främst var IOS 12.1, men också uppdateringar till Mac OS, TV OS och Watch OS dök upp.

För många Apple Watch-användare verkar uppdateringen Watch OS 5.1 ha inneburit enorma problem, och klockor ska ha vägrat starta efter uppdateringen och blivit helt oanvändbara. Problemen har drabbat både äldre modeller av Apple Watch och den senaste Series 4.

Apple har nu dragit tillbaka uppdateringen för att försöka komma fram till vad problemet är. Har du hunnit uppdatera din klocka, och har du stött på problem? Berätta i kommentarerna!

Källa: Reddit

Läs mer:

Kommentarer
11 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.