Apple drar tillbaka Watch OS-uppdatering

Den nya uppdateringen till Apple Watch orsakar enorma problem för en del användare, och nu drar Apple tillbaka uppdateringen efter att klockor blivit oanvändbara.

I samband med gårdagens lanseringsevent släppte Apple en lång rad uppdateringar till sina system. Främst var IOS 12.1, men också uppdateringar till Mac OS, TV OS och Watch OS dök upp.

För många Apple Watch-användare verkar uppdateringen Watch OS 5.1 ha inneburit enorma problem, och klockor ska ha vägrat starta efter uppdateringen och blivit helt oanvändbara. Problemen har drabbat både äldre modeller av Apple Watch och den senaste Series 4.

Apple har nu dragit tillbaka uppdateringen för att försöka komma fram till vad problemet är. Har du hunnit uppdatera din klocka, och har du stött på problem? Berätta i kommentarerna!

Källa: Reddit

Läs mer:

Kommentarer
11 svar

Den här veckan gästas podden av Karl Emil Nikka som av er läsare blev framröstad till Årets teknikinspiratör. Vi pratar förstås om säkerhet i olika former – missa inte detta!

Scott Forstall arbetade länge på Apple, numera jobbar han med Broadway-produktioner – men i den här intervjun pratar han ändå om tiden på Apple. Intressant tycker vi – missa inte!

I december är det slut på säkerhetsuppdateringar och annan support för operativsystemet Windows 10 Mobile. Microsoft rekommenderar istället Android eller IOS för de som ska skaffa mobil.

Vi går mot en rad platta lanseringar i vår enligt nya rykten från Apples leverantörskedja. Både instegsmodellen Ipad och minstingen Ipad Mini får uppdateringar.

Apples omtalade tv-tjänst växer i rask takt, och bolaget har nu massor av tv-serier och filmer på gång. Frågan är bara vad Apple har för planer – ska det bli en renodlad betaltjänst, eller blir det rentav en exklusiv gratistjänst för Apple-användare?

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.