Apple drar tillbaka Watch OS-uppdatering

Den nya uppdateringen till Apple Watch orsakar enorma problem för en del användare, och nu drar Apple tillbaka uppdateringen efter att klockor blivit oanvändbara.

I samband med gårdagens lanseringsevent släppte Apple en lång rad uppdateringar till sina system. Främst var IOS 12.1, men också uppdateringar till Mac OS, TV OS och Watch OS dök upp.

För många Apple Watch-användare verkar uppdateringen Watch OS 5.1 ha inneburit enorma problem, och klockor ska ha vägrat starta efter uppdateringen och blivit helt oanvändbara. Problemen har drabbat både äldre modeller av Apple Watch och den senaste Series 4.

Apple har nu dragit tillbaka uppdateringen för att försöka komma fram till vad problemet är. Har du hunnit uppdatera din klocka, och har du stött på problem? Berätta i kommentarerna!

Källa: Reddit

Läs mer:

Kommentarer
11 svar

I veckans podd möts Andreas och Jakob i studion, för att diskutera för- och nackdelar med sina nya arbetsredskap och leksaker; nämligen Jakobs Macbook Air och Andreas Ipad Pro.

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

Efter begränsning av dataroaming inför nu EU begränsningar av de avgifter som operatörer får ta ut för samtal och sms mellan EU-länderna.

Project Treble går som tåget. Åtminstone hävdar Google detta i ett blogginlägg där de beskriver hur Android 9 Pie kommer göra uppdateringar av systemet mycket snabbare än tidigare.