Tarah Pro är hörlurarna med 14 timmars batteritid

Jaybird är aktuella med ett nytt par Bluetooth-lurar, Tarah Pro. Det är deras första Pro-varianter med en batteritid på hela 14 timmar.

99 har tidigare testat flera av Jaybirds hörlurar. De riktar in sig på atleter som ställer höga krav på komfort, svettålighet och ljud, men passar också bra även i sammanhang som inte har med någon sport att göra. Nu är Jaybird åter aktuella med ett par nya lurar som de kallar för Tarah Pro. Det här är företagets första Pro-serie och Tarah Pro lockar bland annat med upp till 14 timmars batteritid.

Tarah Pro är vattentäta, svettåliga och IPX7-certifierade. Det betyder att de funkar i alla möjliga typer av oväder och under hårda träningspass. Sladden har insydda reflekterande trådar för lite extra synlighet om kvällarna.

Snäckorna kan fästas med varandra magnetiskt runt halsen. Då pausas det du lyssnar på, du sparar lite batteritid och lurarna hänger säkert medan du gör något annat.

Snäckorna fästs i örat med mjuka bågar, du kan enkelt rotera snäckan för att byta mellan att ha sladden över örat eller neråt utan att behöva ta ur snäckan och sätta i den igen. Över örat-placeringen passar extra bra under just träning då du kan dra åt sladden bakom huvudet så den inte hänger fritt vilket kan vara störande.

En annan nyhet unik för Tarah Pro-lurarna är att användarna får hjälp att anpassa ljudet efter sina egna öron i Jaybird-appen. Användaren får göra ett enkelt ljudtest och utifrån det skapas en personlig EQ-inställning. Mycket enklare än hur det fungerar idag där du själv får justera EQ-kurvan, vilket kräver en del kunskaper om hur ljud fungerar.

Tarah Pro går att förbeställa via Jaybirds hemsida och ska dyka upp hos utvalda återförsäljare nu under november månad. Det rekommenderade priset är 1 899 kronor. Det finns tre färgalternativ som Jaybird kallar Black/Flash, Mineral Blue/Jade och Titanium/Glacier.

Kommentarer
3 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.