Spotify för Apple Watch är på gång

Många har väntat på Spotifys app för Apple Watch, och detta verkar nära förestående då betatestare nu får tillgång till appen.

Apple Watch-ägare har länge längtat efter en officiell app för Spotify, något som hittills skötts av tredjeparts-appar. Vi har tidigare skrivit om att en sådan ska komma, och nu ser det ut som att väntan inte blir så mycket längre då Spotify nu ger betatestare tillgång till den kommande appen för Apple Watch.
Läs också: Spotify kommer officiellt till Apple Watch
Innan vi blir allt för upphetsade verkar det som att den första versionen av appen kommer vara begränsad till enklare uppspelning av musik på klockan, och saknar möjlighet till lokal lagring av låtar på klockan. Det innebär att vi förmodligen inte kommer kunna synkronisera musikfiler från datorn eller telefonen till klockan i det första skedet. Det ser dock ut som att det kommer vara möjligt att styra vilken högtalare musiken ska spelas ur från klockan.

Förhoppningsvis kommer stöd för uppspelning av lokalt lagrade musikfiler i en kommande uppdatering av appen. Spotify har inte uttalat sig om när appen kommer göras tillgänglig, men med tanke på hur enkel den första versionen ser ut att bli dröjer det förhoppningsvis inte allt för länge. Nedan ser ni en reklamvideo för appen som The Verge-redaktören Tom Warren lagt upp på Twitter.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Scott Forstall arbetade länge på Apple, numera jobbar han med Broadway-produktioner – men i den här intervjun pratar han ändå om tiden på Apple. Intressant tycker vi – missa inte!

I december är det slut på säkerhetsuppdateringar och annan support för operativsystemet Windows 10 Mobile. Microsoft rekommenderar istället Android eller IOS för de som ska skaffa mobil.

Vi går mot en rad platta lanseringar i vår enligt nya rykten från Apples leverantörskedja. Både instegsmodellen Ipad och minstingen Ipad Mini får uppdateringar.

Apples omtalade tv-tjänst växer i rask takt, och bolaget har nu massor av tv-serier och filmer på gång. Frågan är bara vad Apple har för planer – ska det bli en renodlad betaltjänst, eller blir det rentav en exklusiv gratistjänst för Apple-användare?

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.

Google köper teknologi från klocktillverkaren Fossil, och rekryterar dessutom flera av företagets utvecklare. Kanske är detta en signal om att en Pixel-klocka från Google är på gång?