Spotify för Apple Watch är på gång

Många har väntat på Spotifys app för Apple Watch, och detta verkar nära förestående då betatestare nu får tillgång till appen.

Apple Watch-ägare har länge längtat efter en officiell app för Spotify, något som hittills skötts av tredjeparts-appar. Vi har tidigare skrivit om att en sådan ska komma, och nu ser det ut som att väntan inte blir så mycket längre då Spotify nu ger betatestare tillgång till den kommande appen för Apple Watch.
Läs också: Spotify kommer officiellt till Apple Watch
Innan vi blir allt för upphetsade verkar det som att den första versionen av appen kommer vara begränsad till enklare uppspelning av musik på klockan, och saknar möjlighet till lokal lagring av låtar på klockan. Det innebär att vi förmodligen inte kommer kunna synkronisera musikfiler från datorn eller telefonen till klockan i det första skedet. Det ser dock ut som att det kommer vara möjligt att styra vilken högtalare musiken ska spelas ur från klockan.

Förhoppningsvis kommer stöd för uppspelning av lokalt lagrade musikfiler i en kommande uppdatering av appen. Spotify har inte uttalat sig om när appen kommer göras tillgänglig, men med tanke på hur enkel den första versionen ser ut att bli dröjer det förhoppningsvis inte allt för länge. Nedan ser ni en reklamvideo för appen som The Verge-redaktören Tom Warren lagt upp på Twitter.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.