Watch OS 5.1.1 ute nu – dödar inte din klocka

Apple har släppt en ny uppdatering till Apple Watch, efter att dragit tillbaka förra veckans Watch OS 5.1.

Förra veckan släppte Apple en rad uppdateringar till sina produkter, främst IOS 12.1 till Iphone och Ipad som bland annat gav gruppsamtal i Facetime och över 70 nya emoji-symboler.

Till Apple Watch kom Watch OS 5.1, men det visade sig snabbt vara en problematisk lansering. Rapporter om användare som inte kunde starta sina klockor fick Apple att skyndsamt dra tillbaka uppdateringen.

Nu försöker Apple igen, och har släppt Watch OS 5.1.1, som av allt att döma inte kommer döda din klocka.

Läs mer:

Kommentarer
2 svar

I veckans podd möts Andreas och Jakob i studion, för att diskutera för- och nackdelar med sina nya arbetsredskap och leksaker; nämligen Jakobs Macbook Air och Andreas Ipad Pro.

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Nu står det klart att tv-licensen framöver kommer att hamna på skattsedeln, och det finns det många åsikter om. Även här i forumet går diskussionen varm – vad tycker du själv om att tv-licensen blir skatt?

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

Efter begränsning av dataroaming inför nu EU begränsningar av de avgifter som operatörer får ta ut för samtal och sms mellan EU-länderna.

Project Treble går som tåget. Åtminstone hävdar Google detta i ett blogginlägg där de beskriver hur Android 9 Pie kommer göra uppdateringar av systemet mycket snabbare än tidigare.