Watch OS 5.1.1 ute nu – dödar inte din klocka

Apple har släppt en ny uppdatering till Apple Watch, efter att dragit tillbaka förra veckans Watch OS 5.1.

Förra veckan släppte Apple en rad uppdateringar till sina produkter, främst IOS 12.1 till Iphone och Ipad som bland annat gav gruppsamtal i Facetime och över 70 nya emoji-symboler.

Till Apple Watch kom Watch OS 5.1, men det visade sig snabbt vara en problematisk lansering. Rapporter om användare som inte kunde starta sina klockor fick Apple att skyndsamt dra tillbaka uppdateringen.

Nu försöker Apple igen, och har släppt Watch OS 5.1.1, som av allt att döma inte kommer döda din klocka.

Läs mer:

Kommentarer
2 svar

Scott Forstall arbetade länge på Apple, numera jobbar han med Broadway-produktioner – men i den här intervjun pratar han ändå om tiden på Apple. Intressant tycker vi – missa inte!

I december är det slut på säkerhetsuppdateringar och annan support för operativsystemet Windows 10 Mobile. Microsoft rekommenderar istället Android eller IOS för de som ska skaffa mobil.

Vi går mot en rad platta lanseringar i vår enligt nya rykten från Apples leverantörskedja. Både instegsmodellen Ipad och minstingen Ipad Mini får uppdateringar.

Apples omtalade tv-tjänst växer i rask takt, och bolaget har nu massor av tv-serier och filmer på gång. Frågan är bara vad Apple har för planer – ska det bli en renodlad betaltjänst, eller blir det rentav en exklusiv gratistjänst för Apple-användare?

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.

Google köper teknologi från klocktillverkaren Fossil, och rekryterar dessutom flera av företagets utvecklare. Kanske är detta en signal om att en Pixel-klocka från Google är på gång?