Ikeas smarta gardiner dyker upp med svenska priser

Ikeas efterlängtade smarta rullgardiner kommer allt närmare en lansering, och nu har produkten dykt upp i svenska butikernas datorsystem, med priser.

Efter uppkopplade lampor och strömbrytare är det smarta rullgardiner som står näst på tur för möbeljätten Ikea. Detta är något som rapporterades redan i september, och sedan dess har nya detaljer dykt upp så som att gardinerna planeras att dyka upp i butiker nästa år.

Nyligen dök information om produkten upp med priser hos Ikea i Holland, och nu har de även hittats i svenska Ikeas datorsystem i en Ikea-butik i Malmö. Produktserien heter Kadrilj, och är trådlösa rullgardiner i fem olika storlekar.

Priserna visas också, och är för Ikea typiskt låga. Just detta lär kunna göra detta till riktigt konkurrenskraftiga smarta gardiner! Storlekarna och priserna är som följer:

  • 60x195: 899 kronor

  • 80x195: 995 kronor

  • 100x195: 1 095 kronor

  • 120x195: 1 195 kronor

  • 140x195: 1 295 kronor

Hur många gardiner kommer ni att köpa från Ikea?

Kommentarer
38 svar

Oneplus rullar ut en uppdatering nu, som innebär att deras inbyggda telefonapp får stöd för både ljud och videosamtal via Googles tjänst Duo.

Efter fjolårets kontroverser runt Facebook inleddes en utredning i Storbritannien. Slutsatsen är att bolaget inte bör få reglera sig självt.

Frostat glas på baksidan, precis som Pixel 3 och stöd för utgående laddning precis som Huawei Mate 20 Pro. Om de senaste ryktena stämmer kommer årets Iphone låna flera funktioner från Android-lägret.

Sam Jadallah har arbetat både hos Microsoft och lett ett företag som tillverkar smarta lås. Nu har han börjat hos Apple, som också köpt ett företag som arbetar med röststyrning.

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.