Ikeas smarta gardiner dyker upp med svenska priser

Ikeas efterlängtade smarta rullgardiner kommer allt närmare en lansering, och nu har produkten dykt upp i svenska butikernas datorsystem, med priser.

Efter uppkopplade lampor och strömbrytare är det smarta rullgardiner som står näst på tur för möbeljätten Ikea. Detta är något som rapporterades redan i september, och sedan dess har nya detaljer dykt upp så som att gardinerna planeras att dyka upp i butiker nästa år.

Nyligen dök information om produkten upp med priser hos Ikea i Holland, och nu har de även hittats i svenska Ikeas datorsystem i en Ikea-butik i Malmö. Produktserien heter Kadrilj, och är trådlösa rullgardiner i fem olika storlekar.

Priserna visas också, och är för Ikea typiskt låga. Just detta lär kunna göra detta till riktigt konkurrenskraftiga smarta gardiner! Storlekarna och priserna är som följer:

  • 60x195: 899 kronor

  • 80x195: 995 kronor

  • 100x195: 1 095 kronor

  • 120x195: 1 195 kronor

  • 140x195: 1 295 kronor

Hur många gardiner kommer ni att köpa från Ikea?

Kommentarer
38 svar

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!

Röstningen pågår för fullt – var med och utse årets bästa teknikprylar, och årets främsta inspiratörer.

Cydia har länge varit platsen att skaffa programvara för de som "jailbreakat" sin telefon, men nu meddelar grundaren av butiken att försäljningen av appar ska upphöra.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Google har nyligen visat upp mer av Fuchsia OS, den tilltänkta ersättaren av Android. I tillhörande nyhet utvecklades en diskussion om framtiden för Android, och hur klokt det är att ha ett system som ska täcka flera produkttyper. Dela gärna med dig av dina tankar!

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.