Andreas och Jakob om sina nya arbetsredskap

I veckans podd möts Andreas och Jakob i studion, för att diskutera för- och nackdelar med sina nya arbetsredskap och leksaker; nämligen Jakobs Macbook Air och Andreas Ipad Pro.

Hur mycket arbete kan man få gjort på en Ipad Pro, och räcker det eller behövs det fortfarande en gammaldags dator som komplement? Det är en gammal frågeställning, men kanske har svaret ändras nu i och med lanseringen av nya superkraftfulla Ipad Pro. Andreas har köpt en, och har de senaste dagarna utforskat var gränserna går för produktion på Ipad.

Jakob har å sin sida köpt en Macbook Air, och fortsätter att leva i den gamla Mac OS-världen för att få saker gjorda, men med en Ipad som komplement.

Vilken plattform är bäst, och för vad? Och hur ser framtiden ut? Ett spännande samtal tar form i veckans podd – lyssna och kommentera! Vad använder du själv för arbetsredskap, och varför? Finns det något du inte skulle kunna göra med IOS?

Avsnitt: Ipad Pro mot Macbook Air

Längd 54:18, filstorlek 62,26 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
9 svar

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.