Fredagsvideo

Följ Teknifiks resa till Apple-eventet

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Att åka till Apple-event är ofta en rätt trevlig upplevelse, något som bland annat vår egen Ida Blix fått erfara som den här hösten åkt över Atlanten två gånger för att se på när Apple presenterar nya grejor.

När Apple för några veckor sedan lanserade nya Ipad Pro i New York var också Elin Häggberg där, som driver webbplatsen Teknifik och podden Teknikens Under. Nu har Elin lagt upp en videodagbok med lite bakom kulisserna-material från resan. Det fångar absolut lite av känslan för oss som inte var där – och kanske ser du också en välkänd 99-profil i videon?

Trevlig helg!

Läs mer:

Kommentarer
2 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.