Fredagsvideo

Följ Teknifiks resa till Apple-eventet

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Att åka till Apple-event är ofta en rätt trevlig upplevelse, något som bland annat vår egen Ida Blix fått erfara som den här hösten åkt över Atlanten två gånger för att se på när Apple presenterar nya grejor.

När Apple för några veckor sedan lanserade nya Ipad Pro i New York var också Elin Häggberg där, som driver webbplatsen Teknifik och podden Teknikens Under. Nu har Elin lagt upp en videodagbok med lite bakom kulisserna-material från resan. Det fångar absolut lite av känslan för oss som inte var där – och kanske ser du också en välkänd 99-profil i videon?

Trevlig helg!

Läs mer:

Kommentarer
2 svar

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.

Google har registrerat en ny produkt hos den amerikanska myndigheten FCC, och det verkar vara en ny version av basstationen Google Wifi som står för dörren.

Den sjätte utgåvan packar in imponerande mycket prestanda i ett snyggt och tystgående paket, men som proffsplatta lämnar den fortfarande en del att önska.

En ny läcka anger att den omtalade Ipad Mini 5 bara kommer uppgraderas på insidan, och den som väntar sig moderna funktioner till det yttre kan bli besviken.

Samsung skrattar nog inte åt denna senaste Norge-historian. Flaggskeppet Galaxy S10 ska lanseras imorgon, men norsk tv visade reklamfilmen redan nu.