Fredagsvideo

Följ Teknifiks resa till Apple-eventet

Ida var inte den enda svenska journalist som fick åka över till New York när Apple släppte nya Ipad Pro häromveckan. Elin Häggberg som driver Teknifik var också där, och här är hennes videodagbok. Ser du nån du känner igen?

Att åka till Apple-event är ofta en rätt trevlig upplevelse, något som bland annat vår egen Ida Blix fått erfara som den här hösten åkt över Atlanten två gånger för att se på när Apple presenterar nya grejor.

När Apple för några veckor sedan lanserade nya Ipad Pro i New York var också Elin Häggberg där, som driver webbplatsen Teknifik och podden Teknikens Under. Nu har Elin lagt upp en videodagbok med lite bakom kulisserna-material från resan. Det fångar absolut lite av känslan för oss som inte var där – och kanske ser du också en välkänd 99-profil i videon?

Trevlig helg!

Läs mer:

Kommentarer
2 svar

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.