Ytterberg vet vilken tv du ska köpa på Black Friday

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

När det kommer till bildskärmar finns det en auktoritet framför andra, och han heter Thomas Ytterberg och huserar till vardags på SweClockers vid skrivbordet precis bredvid 99-rummet. Många är de gånger vi andra frågat Thomas "är det här en bra tv?" och han svarar med en utläggning på tjugotvå minuter.

Nu hägrar den stora shoppingdagen Black Friday, och Thomas Ytterberg har för SweClockers räkning satt sina kunskaper på pränt. Resultatet är en omfattande och riktigt matnyttig guide som går igenom allt du behöver veta och tänka på när du handlar tv.

Oavsett om du är ute efter ett nytt flaggskepp till ditt vardagsrum, eller en liten extra LCD-tv till sovrummet hittar du informationen här. Bra läsning som räcker hela helgen!

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
6 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.