Ytterberg vet vilken tv du ska köpa på Black Friday

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

När det kommer till bildskärmar finns det en auktoritet framför andra, och han heter Thomas Ytterberg och huserar till vardags på SweClockers vid skrivbordet precis bredvid 99-rummet. Många är de gånger vi andra frågat Thomas "är det här en bra tv?" och han svarar med en utläggning på tjugotvå minuter.

Nu hägrar den stora shoppingdagen Black Friday, och Thomas Ytterberg har för SweClockers räkning satt sina kunskaper på pränt. Resultatet är en omfattande och riktigt matnyttig guide som går igenom allt du behöver veta och tänka på när du handlar tv.

Oavsett om du är ute efter ett nytt flaggskepp till ditt vardagsrum, eller en liten extra LCD-tv till sovrummet hittar du informationen här. Bra läsning som räcker hela helgen!

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
6 svar

Google har nyligen visat upp mer av Fuchsia OS, den tilltänkta ersättaren av Android. I tillhörande nyhet utvecklades en diskussion om framtiden för Android, och hur klokt det är att ha ett system som ska täcka flera produkttyper. Dela gärna med dig av dina tankar!

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.