Ytterberg vet vilken tv du ska köpa på Black Friday

SweClockers och 99:s skärmguru Thomas Ytterberg har en matig köpguide sprängfull av värdefull info för alla som tänkt handla ny tv på Black Friday.

När det kommer till bildskärmar finns det en auktoritet framför andra, och han heter Thomas Ytterberg och huserar till vardags på SweClockers vid skrivbordet precis bredvid 99-rummet. Många är de gånger vi andra frågat Thomas "är det här en bra tv?" och han svarar med en utläggning på tjugotvå minuter.

Nu hägrar den stora shoppingdagen Black Friday, och Thomas Ytterberg har för SweClockers räkning satt sina kunskaper på pränt. Resultatet är en omfattande och riktigt matnyttig guide som går igenom allt du behöver veta och tänka på när du handlar tv.

Oavsett om du är ute efter ett nytt flaggskepp till ditt vardagsrum, eller en liten extra LCD-tv till sovrummet hittar du informationen här. Bra läsning som räcker hela helgen!

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
6 svar

Samsung avtäcker två nya kroppsburna enheter under Galaxy-märket. Dels den smarta klockan Galaxy Watch Active och dels träningsarmbandet Galaxy Fit.

Samsung Unpacked bjöd på massor av läckra nyheter, och trivselfaktorn var hög när 99, SweClockers och FZ minglade med sina medlemmar. Här kan du se vår liveström i efterhand!

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.