Vad händer med Iphone nästa år?

Rykten om nästa års Iphone har redan börjat dyka upp, och många tror att designen får inspiration från nya Ipad Pro. Vad vill du själv se hos en ny Iphone?

Höstens stora Iphone-släpp gav oss både de lyxiga Iphone XS och XS Max, samt den nästan lika lyxiga Iphone XR. Men rykten om vad Apple planerar för telefonen nästa år har redan börjat dyka upp. Än så länge finns det inte särskilt mycket substans i de olika uppgifterna, men då finns det desto mer utrymme åt fantasin och önskningar.

Vad vet vi om 2019 års Iphone?

Strikt talat vet vi nästan ingenting, men vi kan däremot vara helt säkra på att det blir nya modeller och att de lanseras i september som vanligt. Vi kan också räkna med att Apple kommer att fortsätta den inslagna vägen, med höga priser och påkostade material.

Analytikern Ming-Chi Kuo förutspår att Apple kommer behålla de nuvarande storlekarna på Iphone även nästa år. Det skulle innebära tre olika modeller, med bildskärmar på 5,8 tum och 6,5 tum för OLED-modellerna och 6,1 tum för den lite billigare LCD-modellen.

Andra rykten gör gällande att 2019 års Iphone-modeller blir snabbare tack vare en ny A13-processor, får en bättre framåtvänd Truedepth-kamera, upp till tre kameramoduler på baksidan och eventuellt stöd för Apple Pencil. I detta tidiga skede är det säkrast att ta allting med en rejäl nypa salt.

Många tror också att nästa års Iphone kommer att få en ny design, mer lik de nya Ipad Pro-modellerna som kom förra månaden. Youtube-kanalen Everything Apple Pro har knåpat ihop några väldigt läckra koncept-bilder som sätter fantasin (och köpsuget) i gungning.

Vad tycker ni om konceptet? Är det dags för Iphone att återfå raka kanter som en modern variant av Iphone 5-formen?

Källa: Macrumors | Everything Apple Pro

Kommentarer
44 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.