Oneplus och Mclaren annonserar samarbete

De båda företagen har annonserat ett samarbete där det första resultatet ska presenteras i London den 11 december.

Oneplus har idag skickat ut ett pressmeddelande om att de ingått ett samarbete med företaget Mclaren, kända för motorsport och snabba tävlingsbilar i Formel 1. Samarbetet presenteras bara som en fusion mellan de båda företagens förkärlek för hastighet, för Mclaren i bilar och Oneplus i telefoner. Exakt vad samarbetet ska leda till avslöjas inte, men de båda ska hålla ett lanseringsevent i Mclarens teknologicenter i London.

Eventet har fått titeln "Salute to speed", en hyllning till hastighet eller fart helt enkelt. Vi kan alltså gissa att det på något sätt ska handla om att Oneplus produktutbud kommer få någon form av prestandaskjuts, eller kanske en version av Oneplus 6T med Mclaren-tema ska presenteras, eller både och.

Specialversioner av Oneplus-telefoner är inget nytt. Utöver att släppa olika färger av företagets senaste telefoner efter lanseringen har även ett antal mer gedigna specialversioner släppts de senaste åren. Star Wars-utgåvan av Oneplus 5T från i fjol och årets Marvel's The Avengers-utgåva av Oneplus 6 är två moderna exempel på specialutgåvor, men andra specialvarianter har även släppts för Oneplus 3 och 5.

Oneplus och Mclarens slogan "salute to speed" antyder dock att det den här gången kommer handla om mer än bara kosmetiska förändringar. Den som lever får se, klockan 10.30 svensk tid den 11 december mer specifikt.

Källa: Oneplus

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.