Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ikea och Xiaomi uppges ingå samarbete

Två stora aktörer inom det smarta hemmet ska presentera ett strategiskt samarbete under onsdagen; svenska Ikea och kinesiska Xiaomi.

Den svenska möbeljätten Ikea har på sistone satsat ordentligt på det uppkopplade hemmet, främst med lamporna i serien Trådfri, men snart också med automatiska rullgardiner. Kinesiska Xiaomi är en av de större aktörerna på marknaden, med allt från robotdammsugare och luftrenare till kameror och riskokare i sitt utbud.

Nu rapporteras att de båda företagen kommer att inleda ett strategiskt samarbete kring det smarta hemmet, som ska presenteras under eventet AIOT Xiaomi som inleds på onsdagen den 28 november. Detaljer om vad samarbetet ska gå ut på är det ont om just nu, men vi kommer självklart att följa utvecklingen och rapportera mer när ny info blir tillgänglig.

Vad tror ni, blir Ikea och Xiaomi bästa vänner nu?

Läs mer:

Källa: Aastocks

Kommentarer
28 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.