99-akuten

Så flyttar du snabbt textmarkören på Iphone och Ipad

Kanske har du haft Iphone och Ipad i flera år utan att känna till detta fantastiskt smidiga tips. Det kommer förändra hur du skriver text på IOS!

Tycker du att textredigering på IOS är långsamt och bökigt har du kanske missat detta fantastiska tricks som gör allt betydligt enklare. Med ett snabbt tryck kan du flytta runt textmarkören på skärmen precis som om du hade en mus. Magiskt!

Så här flyttar du snabbt textmarkören

På Iphone med 3D Touch:

  1. Tryck hård med fingret på tangentbordet.

  2. Dra med fingret för att flytta markören till rätt ställe.

På Iphone utan 3D Touch eller Ipad:

  1. Tryck och håll nere fingret på mellanslagstangenten.

  2. Dra med fingret för att flytta markören till rätt ställe.

Alternativ metod på Ipad:

  1. Tryck och håll nere två fingrar på tangentbordet.

  2. Dra med fingret för att flytta markören till rätt ställe.

Läs mer bra tips för IOS:

Kommentarer
12 svar

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.