99-akuten

Så flyttar du snabbt textmarkören på Iphone och Ipad

Kanske har du haft Iphone och Ipad i flera år utan att känna till detta fantastiskt smidiga tips. Det kommer förändra hur du skriver text på IOS!

Tycker du att textredigering på IOS är långsamt och bökigt har du kanske missat detta fantastiska tricks som gör allt betydligt enklare. Med ett snabbt tryck kan du flytta runt textmarkören på skärmen precis som om du hade en mus. Magiskt!

Så här flyttar du snabbt textmarkören

På Iphone med 3D Touch:

  1. Tryck hård med fingret på tangentbordet.

  2. Dra med fingret för att flytta markören till rätt ställe.

På Iphone utan 3D Touch eller Ipad:

  1. Tryck och håll nere fingret på mellanslagstangenten.

  2. Dra med fingret för att flytta markören till rätt ställe.

Alternativ metod på Ipad:

  1. Tryck och håll nere två fingrar på tangentbordet.

  2. Dra med fingret för att flytta markören till rätt ställe.

Läs mer bra tips för IOS:

Kommentarer
12 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.