Telefonkontakternas batalj

99podden är äntligen tillbaka och tre redaktörer intar studion. Det pratas om att Apple borde behålla Lightning eller byta till USB-C i nästa Iphone bland annat. Missa inte detta!

För tillfället är alla tre redaktörer friska och det betyder att det blir podd den här veckan, hurra för det! Ida, Andreas och Jakob svarar på några läsarfrågor (skicka gärna in fler sådana) och berättar mer om årets prylar som ska utses. Omröstningen börjar snart.

Det pratas också en hel del om huruvida Apple borde/kommer behålla Lightning-kontakten eller om de bör/kommer byta till USB-C i nästa uppsättning Iphone-modeller.

Dessutom blir det lite snack om Ikeas samarbete med kinesiska Xiaomi – vad betyder det för det smarta hemmet?

Avsnitt: Telefonkontakternas batalj

Längd 43:28, filstorlek 39,13 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
13 svar

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.