Telefonkontakternas batalj

99podden är äntligen tillbaka och tre redaktörer intar studion. Det pratas om att Apple borde behålla Lightning eller byta till USB-C i nästa Iphone bland annat. Missa inte detta!

För tillfället är alla tre redaktörer friska och det betyder att det blir podd den här veckan, hurra för det! Ida, Andreas och Jakob svarar på några läsarfrågor (skicka gärna in fler sådana) och berättar mer om årets prylar som ska utses. Omröstningen börjar snart.

Det pratas också en hel del om huruvida Apple borde/kommer behålla Lightning-kontakten eller om de bör/kommer byta till USB-C i nästa uppsättning Iphone-modeller.

Dessutom blir det lite snack om Ikeas samarbete med kinesiska Xiaomi – vad betyder det för det smarta hemmet?

Avsnitt: Telefonkontakternas batalj

Längd 43:28, filstorlek 39,13 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
13 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.