Då kommer Ikeas smarta rullgardiner

Ikea har smarta rullgardiner på gång, Kadrilj och Fyrtur heter modellerna där de senare är mörkläggningsgardiner. Teknikveckan har luskat redo på när gardinerna går att köpa – i mars nästa år för den som vill veta svaret nu på direkten.

Läs också: Ikea förbereder smarta rullgardiner Sedan tidigare vet vi att Ikea kommer med ett par smarta rullgardiner i början av nästa år. Kadrilj och Fyrtur heter modellerna, där den senare är en variant för mörkläggning. Teknikveckan har tagit en tur till ett möbelvaruhus för att gräva i när de kommer att gå att köpa och lyckades väl med uppgiften.

Rullgardinerna Kadrilj kommer i två storlekar, 60 x 195 för 899 kronor och 140 x 195 för 1 295 kronor. När det gäller Fyrtur kommer fler storlekar med priser som följer:

60 x 195

995 kr

80 x 195

1 195 kr

100 x 195

1 295 kr

120 x 195

1 395 kr

140 x 195

1 495 kr

Sedan tidigare har det sagts att rullgardinerna ska bli tillgängliga i februari nästa år, men enligt Teknikveckan är det snarare så att nyheten om gardinerna kommer vecka 5 i februari och att försäljningen börjar vecka 9 i mars 2019.

Köpsugen? Berätta gärna i kommentarerna!

Källa: Teknikveckan

Skriven av Ida Blix

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.