Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Då kommer Ikeas smarta rullgardiner

Ikea har smarta rullgardiner på gång, Kadrilj och Fyrtur heter modellerna där de senare är mörkläggningsgardiner. Teknikveckan har luskat redo på när gardinerna går att köpa – i mars nästa år för den som vill veta svaret nu på direkten.

Läs också: Ikea förbereder smarta rullgardiner Sedan tidigare vet vi att Ikea kommer med ett par smarta rullgardiner i början av nästa år. Kadrilj och Fyrtur heter modellerna, där den senare är en variant för mörkläggning. Teknikveckan har tagit en tur till ett möbelvaruhus för att gräva i när de kommer att gå att köpa och lyckades väl med uppgiften.

Rullgardinerna Kadrilj kommer i två storlekar, 60 x 195 för 899 kronor och 140 x 195 för 1 295 kronor. När det gäller Fyrtur kommer fler storlekar med priser som följer:

60 x 195

995 kr

80 x 195

1 195 kr

100 x 195

1 295 kr

120 x 195

1 395 kr

140 x 195

1 495 kr

Sedan tidigare har det sagts att rullgardinerna ska bli tillgängliga i februari nästa år, men enligt Teknikveckan är det snarare så att nyheten om gardinerna kommer vecka 5 i februari och att försäljningen börjar vecka 9 i mars 2019.

Köpsugen? Berätta gärna i kommentarerna!

Källa: Teknikveckan

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.