Rykten: Airpods med ny design först 2020, trådlös laddning nästa år

Apples omåttligt populära trådlösa hörlurar Airpods får trådlös laddning nästa år, men först 2020 får vi se en helt ny modell enligt analytikern Ming-Chi Kuo.

Läs också: Apple patenterar större och "vändbara" Airpods Apples trådlösa lurar Airpods är enligt analytikern Ming-Chi Kuo Apples bästa tillväxtprodukt under en överskådlig framtid. Lurarna har verkligen blivit omåttligt populära och ligger troligen under en och annan gran i år. Kuo säger också att vi kommer att få se en uppgraderad modell med trådlös laddning under det första kvartalet 2019.

Men den som väntar på ny design kommer att få vänta längre. Kuo menar att en sådan modell kommer först tidigt 2020.

Det där med tillväxten då? Jo, Kuo säger att Airpods kommer att gå från att sälja i 16 miljoner exemplar 2017 till över 100 miljoner 2021. Det är Apples mest populära tillbehör någonsin. Enligt analytikern är Iphone-ägare mer intresserade av att skaffa Airpods än att uppgradera telefonen i sig.

Modellen som kommer första kvartalet 2019 låter till en början om att Apple kommer att släppa batterifodralet med trådlös laddning som de visade upp tillsammans med Airpower i september 2017. Men sedan fortsätter Kuo med att lägga till att fodralet kommer att få en nya kompontenter som kommer att vara dyrare att tillverka samt nya gångjärn. Kuo menar också att lurarna kommer få en Bluetooth-uppgradering.

Troligen kommer Apple att sälja det nya batterifodralet löst för befintliga Airpods-ägare som de tidigare utlovat.

Några detaljer om de nya Airpods som ska komma 2020 delar inte Kuo med sig av nu. Men tidigare rykten och förhoppningar har pratat om svettålighet och stöd för Hej Siri.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
10 svar

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!