Rykten: Airpods med ny design först 2020, trådlös laddning nästa år

Apples omåttligt populära trådlösa hörlurar Airpods får trådlös laddning nästa år, men först 2020 får vi se en helt ny modell enligt analytikern Ming-Chi Kuo.

Läs också: Apple patenterar större och "vändbara" Airpods Apples trådlösa lurar Airpods är enligt analytikern Ming-Chi Kuo Apples bästa tillväxtprodukt under en överskådlig framtid. Lurarna har verkligen blivit omåttligt populära och ligger troligen under en och annan gran i år. Kuo säger också att vi kommer att få se en uppgraderad modell med trådlös laddning under det första kvartalet 2019.

Men den som väntar på ny design kommer att få vänta längre. Kuo menar att en sådan modell kommer först tidigt 2020.

Det där med tillväxten då? Jo, Kuo säger att Airpods kommer att gå från att sälja i 16 miljoner exemplar 2017 till över 100 miljoner 2021. Det är Apples mest populära tillbehör någonsin. Enligt analytikern är Iphone-ägare mer intresserade av att skaffa Airpods än att uppgradera telefonen i sig.

Modellen som kommer första kvartalet 2019 låter till en början om att Apple kommer att släppa batterifodralet med trådlös laddning som de visade upp tillsammans med Airpower i september 2017. Men sedan fortsätter Kuo med att lägga till att fodralet kommer att få en nya kompontenter som kommer att vara dyrare att tillverka samt nya gångjärn. Kuo menar också att lurarna kommer få en Bluetooth-uppgradering.

Troligen kommer Apple att sälja det nya batterifodralet löst för befintliga Airpods-ägare som de tidigare utlovat.

Några detaljer om de nya Airpods som ska komma 2020 delar inte Kuo med sig av nu. Men tidigare rykten och förhoppningar har pratat om svettålighet och stöd för Hej Siri.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
10 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.