Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykten: Airpods med ny design först 2020, trådlös laddning nästa år

Apples omåttligt populära trådlösa hörlurar Airpods får trådlös laddning nästa år, men först 2020 får vi se en helt ny modell enligt analytikern Ming-Chi Kuo.

Läs också: Apple patenterar större och "vändbara" Airpods Apples trådlösa lurar Airpods är enligt analytikern Ming-Chi Kuo Apples bästa tillväxtprodukt under en överskådlig framtid. Lurarna har verkligen blivit omåttligt populära och ligger troligen under en och annan gran i år. Kuo säger också att vi kommer att få se en uppgraderad modell med trådlös laddning under det första kvartalet 2019.

Men den som väntar på ny design kommer att få vänta längre. Kuo menar att en sådan modell kommer först tidigt 2020.

Det där med tillväxten då? Jo, Kuo säger att Airpods kommer att gå från att sälja i 16 miljoner exemplar 2017 till över 100 miljoner 2021. Det är Apples mest populära tillbehör någonsin. Enligt analytikern är Iphone-ägare mer intresserade av att skaffa Airpods än att uppgradera telefonen i sig.

Modellen som kommer första kvartalet 2019 låter till en början om att Apple kommer att släppa batterifodralet med trådlös laddning som de visade upp tillsammans med Airpower i september 2017. Men sedan fortsätter Kuo med att lägga till att fodralet kommer att få en nya kompontenter som kommer att vara dyrare att tillverka samt nya gångjärn. Kuo menar också att lurarna kommer få en Bluetooth-uppgradering.

Troligen kommer Apple att sälja det nya batterifodralet löst för befintliga Airpods-ägare som de tidigare utlovat.

Några detaljer om de nya Airpods som ska komma 2020 delar inte Kuo med sig av nu. Men tidigare rykten och förhoppningar har pratat om svettålighet och stöd för Hej Siri.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.