Rykten: Airpods med ny design först 2020, trådlös laddning nästa år

Apples omåttligt populära trådlösa hörlurar Airpods får trådlös laddning nästa år, men först 2020 får vi se en helt ny modell enligt analytikern Ming-Chi Kuo.

Läs också: Apple patenterar större och "vändbara" Airpods Apples trådlösa lurar Airpods är enligt analytikern Ming-Chi Kuo Apples bästa tillväxtprodukt under en överskådlig framtid. Lurarna har verkligen blivit omåttligt populära och ligger troligen under en och annan gran i år. Kuo säger också att vi kommer att få se en uppgraderad modell med trådlös laddning under det första kvartalet 2019.

Men den som väntar på ny design kommer att få vänta längre. Kuo menar att en sådan modell kommer först tidigt 2020.

Det där med tillväxten då? Jo, Kuo säger att Airpods kommer att gå från att sälja i 16 miljoner exemplar 2017 till över 100 miljoner 2021. Det är Apples mest populära tillbehör någonsin. Enligt analytikern är Iphone-ägare mer intresserade av att skaffa Airpods än att uppgradera telefonen i sig.

Modellen som kommer första kvartalet 2019 låter till en början om att Apple kommer att släppa batterifodralet med trådlös laddning som de visade upp tillsammans med Airpower i september 2017. Men sedan fortsätter Kuo med att lägga till att fodralet kommer att få en nya kompontenter som kommer att vara dyrare att tillverka samt nya gångjärn. Kuo menar också att lurarna kommer få en Bluetooth-uppgradering.

Troligen kommer Apple att sälja det nya batterifodralet löst för befintliga Airpods-ägare som de tidigare utlovat.

Några detaljer om de nya Airpods som ska komma 2020 delar inte Kuo med sig av nu. Men tidigare rykten och förhoppningar har pratat om svettålighet och stöd för Hej Siri.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
9 svar

Ring Video Doorbell 2 är en dörrklocka med inbyggd kamera. Via en app får du full koll på vad som händer vid ytterdörren – utan att behöva resa dig från soffan, eller för den delen ens vara hemma. 99 har testat.

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?