Spotify summerar ditt musikår

Nu har den äntligen dykt upp, Spotifys årliga summering av musikåret, anpassat efter dig som lyssnar. Hur ser ditt år ut?

För alla som lyssnar på musik via Spotify går det nu äntligen att summera hur 2018 års lyssnande sett ut. Tjänsten summerar ditt musikår på sajten Spotify Wrapped.

Du får veta hur många minuter du spenderat med att lyssna på musik och vilka artister och låtar som varit vanligast. Du får också två spellistor med dina 100 mest lyssnade låter och nya låtar från andra genrer som Spotify tror att du kommer att gilla.

Hur ser din summering ut? Dela gärna med dig av slutbilden i kommentarerna!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
16 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.