Spotify summerar ditt musikår

Nu har den äntligen dykt upp, Spotifys årliga summering av musikåret, anpassat efter dig som lyssnar. Hur ser ditt år ut?

För alla som lyssnar på musik via Spotify går det nu äntligen att summera hur 2018 års lyssnande sett ut. Tjänsten summerar ditt musikår på sajten Spotify Wrapped.

Du får veta hur många minuter du spenderat med att lyssna på musik och vilka artister och låtar som varit vanligast. Du får också två spellistor med dina 100 mest lyssnade låter och nya låtar från andra genrer som Spotify tror att du kommer att gilla.

Hur ser din summering ut? Dela gärna med dig av slutbilden i kommentarerna!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
16 svar

Oneplus rullar ut en uppdatering nu, som innebär att deras inbyggda telefonapp får stöd för både ljud och videosamtal via Googles tjänst Duo.

Efter fjolårets kontroverser runt Facebook inleddes en utredning i Storbritannien. Slutsatsen är att bolaget inte bör få reglera sig självt.

Frostat glas på baksidan, precis som Pixel 3 och stöd för utgående laddning precis som Huawei Mate 20 Pro. Om de senaste ryktena stämmer kommer årets Iphone låna flera funktioner från Android-lägret.

Sam Jadallah har arbetat både hos Microsoft och lett ett företag som tillverkar smarta lås. Nu har han börjat hos Apple, som också köpt ett företag som arbetar med röststyrning.

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.