Spotify summerar ditt musikår

Nu har den äntligen dykt upp, Spotifys årliga summering av musikåret, anpassat efter dig som lyssnar. Hur ser ditt år ut?

För alla som lyssnar på musik via Spotify går det nu äntligen att summera hur 2018 års lyssnande sett ut. Tjänsten summerar ditt musikår på sajten Spotify Wrapped.

Du får veta hur många minuter du spenderat med att lyssna på musik och vilka artister och låtar som varit vanligast. Du får också två spellistor med dina 100 mest lyssnade låter och nya låtar från andra genrer som Spotify tror att du kommer att gilla.

Hur ser din summering ut? Dela gärna med dig av slutbilden i kommentarerna!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
15 svar

Ring Video Doorbell 2 är en dörrklocka med inbyggd kamera. Via en app får du full koll på vad som händer vid ytterdörren – utan att behöva resa dig från soffan, eller för den delen ens vara hemma. 99 har testat.

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?