Dags att rösta: vilken är årets bästa Android?

Nu är det dags att rösta! Vi ska hitta årets bästa Android-pryl, och det är ni som nominerat finalisterna.

Teknikåret 2018 bjöd på mycket spännande för oss med ett hjärta som bultar lite extra för prylar. I november drog vi igång Årets Prylar här på 99 och ni fick nominera prylar. Nu är det dags att börja rösta och därför kommer här listan med finalister i kategorin Årets Android-pryl.

Årets Android-pryl

Så här skrev vi när vi öppnade upp för nomineringar:

I den här kategorin vill vi hitta Android-produkten som höjt sig över alla andra, som utmanat och inspirerat konkurrenterna och imponerat användarna. Till kategorin räknas alla varianter av Android och ekosystemet runtomkring.

Finalisterna i kategorin är Samsung Galaxy Note 9, Oneplus 6T, Huawei Mate 20 Pro och Samsung Galaxy Watch. Röstar gör du här nedan!

Samsung Galaxy Note 9

Vi skrev så här om Galaxy Note 9 som fick vår utmärkelse Imponerande:

Om du är sugen på en bra Android-telefon och är nyfiken på Note-familjens funktioner finns det ingen anledning att tveka – Galaxy Note 9 är en suveränt bra telefon med bra noteringsfunktioner som bonus.

Läs hela vårt test här.

Oneplus 6T

Vi skrev så här om Oneplus 6T som fick vår finaste utmärkelse Enastående:

Oneplus 6T är precis vad den ska vara: en modernisering av föregångaren som lägger till modern teknik som håller den fräsch fram till vårens uppföljare. Oneplus 6T är en fröjd att använda, och du får här en av de absolut bästa Android-telefonerna till ett betydligt lägre pris än de närmaste konkurrenterna.

Läs hela vårt test här.

Samsung Galaxy Watch

Vi skrev så här om klockan som fick vår bästa utmärkelse Enastående:

Batteritid på 4-7 dagar, imponerande stöd för aktivitetsspårning, telefonsamtal i klockan och snabb och snygg hårdvara är bara några egenskaper som gör det här till den tveklöst bästa smarta klockan för alla som äger en Android-telefon.

Läs hela vårt test här.

Huawei Mate 20 Pro

Vi skrev så här om Mate 20 Pro som fick vår finaste utmärkelse Enastående:

Huawei har med Mate 20 Pro skapat det ultimata flaggskeppet för Android-marknaden. Den har råsnabb prestanda som inte gör avkall på batteritid, och den toppmoderna hårdvaran driver dessutom Android 9 med en oväntat trevlig EMUI-upplevelse. Att den klassledande kameran dessutom kompletteras av vidvinkelfotografi gör att Mate 20 Pro erbjuder något utöver vad konkurrensens bästa har att erbjuda.

Läs hela vårt test här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Hur går omröstningen till?

Varje medlem på 99 har en röst i varje kategori. Röstningen sätter igång 4 december här på 99.se, och pågår i två veckor. 20 december kommer vi att presentera vinnarna.

Vi kör omröstningen via tjänsten Opinionstage (som vi också använder till torsdagsquiz) för att samla in en röst per person och för att kunna hålla resultatet hemligt till den 20 december.

Kommentarer
13 svar

Ring Video Doorbell 2 är en dörrklocka med inbyggd kamera. Via en app får du full koll på vad som händer vid ytterdörren – utan att behöva resa dig från soffan, eller för den delen ens vara hemma. 99 har testat.

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?