Dags att rösta: vilken är årets bästa Android?

Nu är det dags att rösta! Vi ska hitta årets bästa Android-pryl, och det är ni som nominerat finalisterna.

Teknikåret 2018 bjöd på mycket spännande för oss med ett hjärta som bultar lite extra för prylar. I november drog vi igång Årets Prylar här på 99 och ni fick nominera prylar. Nu är det dags att börja rösta och därför kommer här listan med finalister i kategorin Årets Android-pryl.

Årets Android-pryl

Så här skrev vi när vi öppnade upp för nomineringar:

I den här kategorin vill vi hitta Android-produkten som höjt sig över alla andra, som utmanat och inspirerat konkurrenterna och imponerat användarna. Till kategorin räknas alla varianter av Android och ekosystemet runtomkring.

Finalisterna i kategorin är Samsung Galaxy Note 9, Oneplus 6T, Huawei Mate 20 Pro och Samsung Galaxy Watch. Röstar gör du här nedan!

Samsung Galaxy Note 9

Vi skrev så här om Galaxy Note 9 som fick vår utmärkelse Imponerande:

Om du är sugen på en bra Android-telefon och är nyfiken på Note-familjens funktioner finns det ingen anledning att tveka – Galaxy Note 9 är en suveränt bra telefon med bra noteringsfunktioner som bonus.

Läs hela vårt test här.

Oneplus 6T

Vi skrev så här om Oneplus 6T som fick vår finaste utmärkelse Enastående:

Oneplus 6T är precis vad den ska vara: en modernisering av föregångaren som lägger till modern teknik som håller den fräsch fram till vårens uppföljare. Oneplus 6T är en fröjd att använda, och du får här en av de absolut bästa Android-telefonerna till ett betydligt lägre pris än de närmaste konkurrenterna.

Läs hela vårt test här.

Samsung Galaxy Watch

Vi skrev så här om klockan som fick vår bästa utmärkelse Enastående:

Batteritid på 4-7 dagar, imponerande stöd för aktivitetsspårning, telefonsamtal i klockan och snabb och snygg hårdvara är bara några egenskaper som gör det här till den tveklöst bästa smarta klockan för alla som äger en Android-telefon.

Läs hela vårt test här.

Huawei Mate 20 Pro

Vi skrev så här om Mate 20 Pro som fick vår finaste utmärkelse Enastående:

Huawei har med Mate 20 Pro skapat det ultimata flaggskeppet för Android-marknaden. Den har råsnabb prestanda som inte gör avkall på batteritid, och den toppmoderna hårdvaran driver dessutom Android 9 med en oväntat trevlig EMUI-upplevelse. Att den klassledande kameran dessutom kompletteras av vidvinkelfotografi gör att Mate 20 Pro erbjuder något utöver vad konkurrensens bästa har att erbjuda.

Läs hela vårt test här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Hur går omröstningen till?

Varje medlem på 99 har en röst i varje kategori. Röstningen sätter igång 4 december här på 99.se, och pågår i två veckor. 20 december kommer vi att presentera vinnarna.

Vi kör omröstningen via tjänsten Opinionstage (som vi också använder till torsdagsquiz) för att samla in en röst per person och för att kunna hålla resultatet hemligt till den 20 december.

Kommentarer
13 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.