Dags att rösta: vilken är årets bästa Android?

Nu är det dags att rösta! Vi ska hitta årets bästa Android-pryl, och det är ni som nominerat finalisterna.

Teknikåret 2018 bjöd på mycket spännande för oss med ett hjärta som bultar lite extra för prylar. I november drog vi igång Årets Prylar här på 99 och ni fick nominera prylar. Nu är det dags att börja rösta och därför kommer här listan med finalister i kategorin Årets Android-pryl.

Årets Android-pryl

Så här skrev vi när vi öppnade upp för nomineringar:

I den här kategorin vill vi hitta Android-produkten som höjt sig över alla andra, som utmanat och inspirerat konkurrenterna och imponerat användarna. Till kategorin räknas alla varianter av Android och ekosystemet runtomkring.

Finalisterna i kategorin är Samsung Galaxy Note 9, Oneplus 6T, Huawei Mate 20 Pro och Samsung Galaxy Watch. Röstar gör du här nedan!

Samsung Galaxy Note 9

Vi skrev så här om Galaxy Note 9 som fick vår utmärkelse Imponerande:

Om du är sugen på en bra Android-telefon och är nyfiken på Note-familjens funktioner finns det ingen anledning att tveka – Galaxy Note 9 är en suveränt bra telefon med bra noteringsfunktioner som bonus.

Läs hela vårt test här.

Oneplus 6T

Vi skrev så här om Oneplus 6T som fick vår finaste utmärkelse Enastående:

Oneplus 6T är precis vad den ska vara: en modernisering av föregångaren som lägger till modern teknik som håller den fräsch fram till vårens uppföljare. Oneplus 6T är en fröjd att använda, och du får här en av de absolut bästa Android-telefonerna till ett betydligt lägre pris än de närmaste konkurrenterna.

Läs hela vårt test här.

Samsung Galaxy Watch

Vi skrev så här om klockan som fick vår bästa utmärkelse Enastående:

Batteritid på 4-7 dagar, imponerande stöd för aktivitetsspårning, telefonsamtal i klockan och snabb och snygg hårdvara är bara några egenskaper som gör det här till den tveklöst bästa smarta klockan för alla som äger en Android-telefon.

Läs hela vårt test här.

Huawei Mate 20 Pro

Vi skrev så här om Mate 20 Pro som fick vår finaste utmärkelse Enastående:

Huawei har med Mate 20 Pro skapat det ultimata flaggskeppet för Android-marknaden. Den har råsnabb prestanda som inte gör avkall på batteritid, och den toppmoderna hårdvaran driver dessutom Android 9 med en oväntat trevlig EMUI-upplevelse. Att den klassledande kameran dessutom kompletteras av vidvinkelfotografi gör att Mate 20 Pro erbjuder något utöver vad konkurrensens bästa har att erbjuda.

Läs hela vårt test här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Hur går omröstningen till?

Varje medlem på 99 har en röst i varje kategori. Röstningen sätter igång 4 december här på 99.se, och pågår i två veckor. 20 december kommer vi att presentera vinnarna.

Vi kör omröstningen via tjänsten Opinionstage (som vi också använder till torsdagsquiz) för att samla in en röst per person och för att kunna hålla resultatet hemligt till den 20 december.

Kommentarer
13 svar

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.

Google har registrerat en ny produkt hos den amerikanska myndigheten FCC, och det verkar vara en ny version av basstationen Google Wifi som står för dörren.

Den sjätte utgåvan packar in imponerande mycket prestanda i ett snyggt och tystgående paket, men som proffsplatta lämnar den fortfarande en del att önska.

En ny läcka anger att den omtalade Ipad Mini 5 bara kommer uppgraderas på insidan, och den som väntar sig moderna funktioner till det yttre kan bli besviken.

Samsung skrattar nog inte åt denna senaste Norge-historian. Flaggskeppet Galaxy S10 ska lanseras imorgon, men norsk tv visade reklamfilmen redan nu.

Så här tre månader senare är det dags att spana in hur Ipad Pro har kommit till användning i praktiken och prata om batteritiden.