Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Music kommer till Android-plattor

En ny betaversion av Apple Music bjuder på nyheter för Android-användarna. Med version 2.7 dyker det äntligen upp stöd för Android-plattor, tre år efter lanseringen.

Läs också: Lyssna på Apple Music som ett proffs Apple släppte Apple Music för Android för tre år sedan och tjänsten har sedan dess fungerat på Android-mobiler. I senaste beta-versionen blir det dock äntligen ändring på begränsningen till just mobiler. Nu testas version 2.7 som ger Apple Music-appen stöd för Android-plattor (med det här har väl Instagram i stort sett slut på ursäkter till varför de inte har stöd för plattor?).

Den senaste stabila versionen i Google Play Store är version 2.6.1 och innehåller fortfarande den gamla så kallade hamburgermenyn, men i version 2.7 uppdateras den till en mer lättnavigerad meny i botten.

Om vi ska ge oss på att spekulera lite har det antagligen dröjt så här länge för appen att få stöd för plattor för att Apple Music har rätt få prenumeranter på Android-sidan och Android-plattor är inte heller särskilt populära, där får vi ändå säga att Apples egna Ipad är produktkategorins ohotade ledare.

Apple har däremot inte helt ignorerat Apple Music för Android sedan lanseringen, i september fick appen stöd för Android Auto tillsammans med förbättrat stöd för Google Assistent.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.