Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Koreaner galna i virkade fodral för Airpods

Det har dykt upp ett gäng skyddsfodral av olika slag till Apples Airpods – men trenden i Sydkorea har inget med silikon eller läder att göra, där är det virkade små gulliga figurer som är grejen att stoppa ditt batterifodral i.

Apples trådlösa hörlurar Airpods är en riktig framgångssaga för företaget, och som brukligt är har det dykt upp ett gäng tillbehör till lurarna i form av skyddsfodral – ofta med någon krok för att kunna hänga lurarna på en väska eller jacka.

I Sydkorea är det istället virkade gulliga figurer som är trendigt för ditt Airpods-fodral med gott om småföretagare som säljer sitt hantverk via sociala nätverk som Kakaotalk eller Instagram.

Figurerna föreställer allt från Kirby, Fåret Shaun och Pickachu eller varför inte tomten så här i juletider.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Särskilt dyra är de inte heller, inte alls med tanke på att de är handgjorda. Omkring 20 000 won (cirka 160 svenska kronor). Modellerna har till och med små hål för laddningskontakten i botten.

Vill du kolla in utbudet är den här hashtaggen ett bra ställe att börja på, men att faktiskt lyckas köpa en lär bli svårt om du inte kan koreanska. Du måste skicka DM till säljarna och ha turen att få en förtursplats till någon av fodralen. Plus att du förstås måste övertala dem att skicka det internationellt.

Jag som däremot äger flera virknålar och har gott om garn hemma ska däremot göra det till mitt julprojekt att försöka mig på att göra ett eget. Så inspirerad.

Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.