Apples fula batterifodral kan komma åter

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

I december 2015 släppte Apple batterifodralet Smart Battery Case, utformat för Iphone 6S. Fodralet hade en uppseendeväckande design där det extra batteriet satt som en puckel på fodralet. Många tyckte det var fult som stryk, medan andra gillade produkten för dess funktionalitet och greppvänlighet.

Läs mer: Hur bra batteritid har Iphone XS egentligen? Nu har 9to5mac grävt fram bilder på en ny version av batterifodralet, denna gången avsett för Iphone XS, den större Iphone XS Max och Iphone XR. En ikon som föreställer fodralet har också hittats i operativsystemet Watch OS 5.1.2 för Apple Watch.

Den nya versionen har en ännu större batteripuckel som sträcker sig ända ner till botten av fodralet. Information som hittats i IOS pekar också mot att Apple planerar att släppa fodralen under 2018, ett år som snabbt lider mot sitt slut. Apple har dock släppt mindre produkter precis innan jul tidigare – dels den första versionen av Smart Battery Case, och dessutom hörlurarna Airpods som kom i december 2016.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
20 svar

Den här veckan gästas podden av Karl Emil Nikka som av er läsare blev framröstad till Årets teknikinspiratör. Vi pratar förstås om säkerhet i olika former – missa inte detta!

Scott Forstall arbetade länge på Apple, numera jobbar han med Broadway-produktioner – men i den här intervjun pratar han ändå om tiden på Apple. Intressant tycker vi – missa inte!

I december är det slut på säkerhetsuppdateringar och annan support för operativsystemet Windows 10 Mobile. Microsoft rekommenderar istället Android eller IOS för de som ska skaffa mobil.

Vi går mot en rad platta lanseringar i vår enligt nya rykten från Apples leverantörskedja. Både instegsmodellen Ipad och minstingen Ipad Mini får uppdateringar.

Apples omtalade tv-tjänst växer i rask takt, och bolaget har nu massor av tv-serier och filmer på gång. Frågan är bara vad Apple har för planer – ska det bli en renodlad betaltjänst, eller blir det rentav en exklusiv gratistjänst för Apple-användare?

Den ikoniska mobilen Motorola Razr kommer att uppstå i ny modern tappning enligt en rapport. Mobilen kommer kosta en rejäl slant och sägs ha vikbar skärm.