Apples fula batterifodral kan komma åter

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

I december 2015 släppte Apple batterifodralet Smart Battery Case, utformat för Iphone 6S. Fodralet hade en uppseendeväckande design där det extra batteriet satt som en puckel på fodralet. Många tyckte det var fult som stryk, medan andra gillade produkten för dess funktionalitet och greppvänlighet.

Läs mer: Hur bra batteritid har Iphone XS egentligen? Nu har 9to5mac grävt fram bilder på en ny version av batterifodralet, denna gången avsett för Iphone XS, den större Iphone XS Max och Iphone XR. En ikon som föreställer fodralet har också hittats i operativsystemet Watch OS 5.1.2 för Apple Watch.

Den nya versionen har en ännu större batteripuckel som sträcker sig ända ner till botten av fodralet. Information som hittats i IOS pekar också mot att Apple planerar att släppa fodralen under 2018, ett år som snabbt lider mot sitt slut. Apple har dock släppt mindre produkter precis innan jul tidigare – dels den första versionen av Smart Battery Case, och dessutom hörlurarna Airpods som kom i december 2016.

Källa: 9to5mac

Kommentarer
20 svar

Höstens Iphone-modeller påstås kunna ladda användarens Airpods, precis som Samsung nyligen visade upp med Galaxy 10-telefonerna.

Apple har släppt IOS 12.2 som mestadels bjuder på buggfixar. Nya ledtrådar i dokumentationen gör det troligt att EKG-funktionen för Apple Watch kommer till Europa med kommande Watch OS 5.2.

Efter år av rykten har Apple nu visat sina planer för strömmande film och tv. Allt utgår från en ny version av företagets tv-app.

Apples mjukvarubutik får en prenumerationstjänst för spel, och namnet blir Apple Arcade. Här finns över 150 spel som kan spelas offline.

En av Apples nya tjänster är ett eget betalkort, som kallas Apple Card.

Apple uppgraderar nyhetstjänsten News till att innehålla fler tidningar i ett bättre och snyggare format, om du bor i USA eller Kanada.