fredagsvideo

Svårt wifi-lösenord på fel sätt

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Det är alltid en bra idé att välja ett inte allt för uppenbart lösenord till ditt wifi-nätverk, särskilt om det ska användas i sammanhang med flera användare som på kontor och liknande. Det är dock möjligt att välja ett lösenord som ställer till med mer problem än det löser, och det illustrerar veckans fredagsvideo onekligen.

Har du använt någon synnerligen smart kombination av nätverksnamn och lösenord, förslagsvis inte ett du för närvarande använder (vi måste ju tänka på säkerheten ändå)?

Men det önskar vi er alla en riktigt trevlig helg!

Kommentarer
3 svar

Höstens Iphone-modeller påstås kunna ladda användarens Airpods, precis som Samsung nyligen visade upp med Galaxy 10-telefonerna.

Apple har släppt IOS 12.2 som mestadels bjuder på buggfixar. Nya ledtrådar i dokumentationen gör det troligt att EKG-funktionen för Apple Watch kommer till Europa med kommande Watch OS 5.2.

Efter år av rykten har Apple nu visat sina planer för strömmande film och tv. Allt utgår från en ny version av företagets tv-app.

Apples mjukvarubutik får en prenumerationstjänst för spel, och namnet blir Apple Arcade. Här finns över 150 spel som kan spelas offline.

En av Apples nya tjänster är ett eget betalkort, som kallas Apple Card.

Apple uppgraderar nyhetstjänsten News till att innehålla fler tidningar i ett bättre och snyggare format, om du bor i USA eller Kanada.