Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple anställer Tesla-designer

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

Andrew Kim är en namnkunnig designer som under sin karriär hunnit med att jobba både åt Microsoft och nu senast hos Tesla. Kim har nu rekryterats av Apple, och hade sin första arbetsdag på Apple Park förra tisdagen.

Andrew Kim är bara den senaste i en lång rad av Tesla-folk som Apple plockat upp under 2018. I augusti återvände fordonsingenjören Doug Field till Apple från Tesla, och enligt nyhetskanalen CNBC har "massor av tidigare Tesla-anställda" börjat hos Apple under året. En spontan tolkning är att saker och ting börjat hända igen med Apples länge omtalade men ytterst gåtfulla bilprojekt, som kallas Projekt Titan.

Visst vore det spännande med nyheter om en Apple-bil, eller åtminstone något relaterat till det. Men Andrew Kim har som sagt inte bara jobbat med bilar, utan även jobbat med designen av både mjukvara och hårdvara åt Microsoft. Kim har bland annat varit involverad i både Windows 10, glasögonen Hololens och spelkonsolen Xbox One S.

Kim gjorde sig lite känd på nätet redan 2012, när han som ett grafikprojekt skapade en ny grafisk profil åt Microsoft och publicerade på sin blogg. Efter det rekryterade Microsoft honom illa kvickt, och nu får vi alltså se vad Apple har för arbete åt honom.

Vad tror du Andrew Kim ska jobba med hos Apple? Låt fantasin flöda!

Källa: The Verge | Andrew Kim på Instagram | CNBC

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.