Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google Assistent förutspår försenade flyg

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

De digitala röstassistenterna i våra mobiltelefoner och smarta högtalare kan hjälpa oss med många saker, och mestadels handlar det om att erbjuda information av olika slag. Google är på många sätt i framkanten av utvecklingen, och funderar på olika sätt som Google Assistent kan bli mer proaktiv och förutseende.

En ny funktion som börjar rulla ut nu under julhelgerna är att assistenten kan förutspå när flyg kommer att bli försenade. Detta möjliggörs genom en häxbrygd av historik över tidigare flyg kombinerat med maskininlärning. När Google är åtminstone 85% säker på att ett flyg blir försenat kommer detta att visas i form av en notis på mobilen, och det går också att fråga Google Assistent om ett flyg verkar vara i tid.

Redan idag kan både flyggbolagens egna appar, och de flesta röstassistenter informera användaren om när ett flyg är försenat. Den stora skillnaden här är alltså att Google Assistent kommer att förutspå förseningen innan den blivit officiellt annonserad av flygbolaget.

Förlitar du dig på digitala röstassistenter när du är ute och flyger? Litar du på informationen de bistår med?

Läs mer:

Källa: Google

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.