Allt från teknikåret 2018

Dags att ringa ut 2018 med ett sista avsnitt i säsong 2 av allas vår favoritpodd, 99podden. Andreas, Ida och Jakob summerar 99:s teknikår och avslutar med lite önskningar inför nästa år.

Förra veckan kom det sista "vanliga" avsnittet av 99podden för säsong två. Nu avrundar vi året med en årskrönika fylld med tillbakablickar, utvärderingar och som avslutning lite önskningar inför år 2019 som börjar snart.

Andreas, Ida och Jakob står bakom mikrofonerna i studion och utvärderar hur året varit för Apple, Google, Huawei, Oneplus och Samsung, men plockar också upp godbitar från 99:s år och allt vi gjort.

Lite kort får redaktörerna också önska sig något inför nästa år.

Gott Nytt År!

Avsnitt: Allt från teknikåret 2018

Längd 01:06:43, filstorlek 61,43 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
2 svar

På söndag drar Teknikhjälpen igång, den livesända episka finalen av En podd om teknik som efter 10 år beslutat sig för att sluta podda. Ida är en av gästerna som dyker upp under eftermiddagen för att prata om kroppsburen teknik.

Den här veckan har Apple bjudit på flera hårda nyheter. Kul! 99-teamet pratar om det ovanliga med detta så här dagar innan ett bokat pressevent. Missa inte det!

Internet-detektiver har grävt fram nya bilder på Airpower, och enligt källor ska nya förseningar inneburit att lanseringen sker först sent i mars.

På måndag får vi veta, men redan nu har Recode en rapport med detaljer om hur Apples nya tv-tjänst ska fungera.

Nästa vecka kan du beställa e-SIM till Apple Watch hos Telia, något som sedan tidigare varit möjligt hos operatörerna Telenor och Tre.

Tack till chrme109 för detta #nyhetstips!

Interna Facebook-appar lagrade användares lösenord i klartext och kunde läsas fritt av anställda. Enligt rapporter ska hundratals miljoner konton påverkats.