Allt från teknikåret 2018

Dags att ringa ut 2018 med ett sista avsnitt i säsong 2 av allas vår favoritpodd, 99podden. Andreas, Ida och Jakob summerar 99:s teknikår och avslutar med lite önskningar inför nästa år.

Förra veckan kom det sista "vanliga" avsnittet av 99podden för säsong två. Nu avrundar vi året med en årskrönika fylld med tillbakablickar, utvärderingar och som avslutning lite önskningar inför år 2019 som börjar snart.

Andreas, Ida och Jakob står bakom mikrofonerna i studion och utvärderar hur året varit för Apple, Google, Huawei, Oneplus och Samsung, men plockar också upp godbitar från 99:s år och allt vi gjort.

Lite kort får redaktörerna också önska sig något inför nästa år.

Gott Nytt År!

Avsnitt: Allt från teknikåret 2018

Längd 01:06:43, filstorlek 61,43 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
2 svar

Point heter ett svenskutvecklat larm för hemmet eller stugan som inte använder någon kamera för att övervaka. 99 har testat vad den lilla vita dosan går för.

De som redan äger en LG-tv är inte nöjda med att bara årets modeller får stöd för Airplay och Homekit. Nu ska ett upprop få tillverkaren på andra tankar.

Den norska ekobrottsmyndigheten Økokrim har inlett en utredning av den strömmande musiktjänsten Tidal, där miljontals rapporterade musikströmmar kan vara fejk.

Att Apple gav rabatt på batteribyte gjorde att hela 11 miljoner Iphone-användare slog till, jämfört med det normala 1-2 miljoner.

Chromecast Audio går i graven, men för den som fortfarande vill koppla gamla ljudgrejor till ny trådlös teknik finns det flera alternativ, både billiga och dyra.

Ipod kanske ännu inte är redo för pensionen, för om vi ska tro de senaste ryktena från Asien är en ny modell av Ipod Touch på gång från Apple. Är det något du skulle köpa?