#252: Dan före dan före dopparedan

Redaktionen förebereder sig för lite julledigt, men ett till poddavsnitt hinner vi med. Andreas, Ida och Jakob tar sig an de senaste tekniknyheterna och förstås vinnarna i Årets prylar 2018.

I veckans avsnitt av 99podden pratar redaktionen om nya "bendgate" för Ipad Pro, om domen mot Copyswede och om hur dåliga HBO är som fortfarande använder Flash. Jakob ha fått sitt Klarna-kort i ett mycket stiligt kuvert och det spekuleras förstås i om det kommer att bli en vit jul.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul!

Avsnitt: Dan före dan före dopparedan

Längd 42:21, filstorlek 39,12 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
5 svar

Point heter ett svenskutvecklat larm för hemmet eller stugan som inte använder någon kamera för att övervaka. 99 har testat vad den lilla vita dosan går för.

De som redan äger en LG-tv är inte nöjda med att bara årets modeller får stöd för Airplay och Homekit. Nu ska ett upprop få tillverkaren på andra tankar.

Den norska ekobrottsmyndigheten Økokrim har inlett en utredning av den strömmande musiktjänsten Tidal, där miljontals rapporterade musikströmmar kan vara fejk.

Att Apple gav rabatt på batteribyte gjorde att hela 11 miljoner Iphone-användare slog till, jämfört med det normala 1-2 miljoner.

Chromecast Audio går i graven, men för den som fortfarande vill koppla gamla ljudgrejor till ny trådlös teknik finns det flera alternativ, både billiga och dyra.

Ipod kanske ännu inte är redo för pensionen, för om vi ska tro de senaste ryktena från Asien är en ny modell av Ipod Touch på gång från Apple. Är det något du skulle köpa?