#252: Dan före dan före dopparedan

Redaktionen förebereder sig för lite julledigt, men ett till poddavsnitt hinner vi med. Andreas, Ida och Jakob tar sig an de senaste tekniknyheterna och förstås vinnarna i Årets prylar 2018.

I veckans avsnitt av 99podden pratar redaktionen om nya "bendgate" för Ipad Pro, om domen mot Copyswede och om hur dåliga HBO är som fortfarande använder Flash. Jakob ha fått sitt Klarna-kort i ett mycket stiligt kuvert och det spekuleras förstås i om det kommer att bli en vit jul.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul!

Avsnitt: Dan före dan före dopparedan

Längd 42:21, filstorlek 39,12 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
5 svar

Apple fortsätter att släppa nya prylar. Nu finns en ny version av deras populära trådlösa hörlurar Airpods ute i handeln.

Videon visar hur telefonen i uppvikt form visar ett tydligt vertikalt veck i mitten av skärmen, precis som det skvallrades om under MWC.

Apple kan följa upp veckans lanseringar av Ipad och Imac med en ny Ipod Touch idag, enligt källor.

Efter en EU-dom med höga böter börjar Google snart att fråga EU-användare vilken webbläsare och sökmotor de vill använda.

Stadia heter Googles nya speltjänst, där spel strömmas från molnet genom en Chromecast till din tv. Tjänsten kommer i år till USA, Kanada och Europa.

Ica har en alldeles egen röstassistent vid namn Monica som via Google Home kan hjälpa dig med att skapa inköpslistor eller tipsa om vad du ska äta till middag. Så här funkar den.