Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kalabalik runt Apple efter flaggning för minskade intäkter

Reaktionerna på att Apple flaggade för minskad omsättning har inte låtit vänta på sig; aktien störtdyker, företaget utreds och nu kallar Tim Cook till krismöte.

Under onsdagen ändrade Apple sin prognos inför kvartalsrapporten för Q1 2019, det vill säga det viktiga julkvartalet 2018. I princip handlade det om att den väntade omsättningen skrevs ned till 84 miljarder. Tim Cook meddelade detta i ett öppet brev, och lät sig dessutom intervjuas av tv-kanalen CNBC.

Reaktionerna har inte låtit vänta på sig. Apples aktie har fallit ungefär 7 procent i efterhandeln på New York-börsen, och raset kan fortsätta. Samtidigt ska nu Apple utredas av en juristbyrå för eventuellt bedrägeri mot sina aktieägare. Vinkeln är att Apple påstås ha gett vilseledande affärsinformation tidigare gällande situationen i Kina.

Tim Cook har nu kallat till ett stormöte med alla anställda under torsdagen för att diskutera den senaste utvecklingen och ge dem chansen att ställa frågor. Detta enligt Mark Gurman på nyhetsbyrån Bloomberg.

Källa: CNBNC | Yahoo

Kommentarer
143 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.