Fyrtur dyker upp på Ikeas webbplats

Ikeas smarta rullgardiner gör debut på möbeljättens webbplats, och når butikerna i februari.

Många är nog de som väntar ivrigt på Ikeas kommande smarta rullgardiner, som heter Kadrilj och Fyrtur. Den sistnämnda är mörkläggningsgardiner, och nu börjar säljstarten närma sig. Fyrtur har nämligen dykt upp på Ikeas webbplats med bilder och annan information.

Rullgardinerna kommer in i butikernas sortiment i februari, men enligt Ikea kan vissa butiker redan ha fått in exemplar och börjat sälja. Kadrilj finns upplagd på Ikeas tyska webbplats.

Rullgardinerna drivs av ett uppladdningsbart batteri och styrs med en medföljande fjärrkontroll eller en app i mobilen. Stöd kommer också att finnas för system som Google Assistent, Amazon Alexa och Apple Homekit.

Källa: Ikea

Kommentarer
21 svar

Videon visar hur telefonen i uppvikt form visar ett tydligt vertikalt veck i mitten av skärmen, precis som det skvallrades om under MWC.

Apple kan följa upp veckans lanseringar av Ipad och Imac med en ny Ipod Touch idag, enligt källor.

Efter en EU-dom med höga böter börjar Google snart att fråga EU-användare vilken webbläsare och sökmotor de vill använda.

Stadia heter Googles nya speltjänst, där spel strömmas från molnet genom en Chromecast till din tv. Tjänsten kommer i år till USA, Kanada och Europa.

Ica har en alldeles egen röstassistent vid namn Monica som via Google Home kan hjälpa dig med att skapa inköpslistor eller tipsa om vad du ska äta till middag. Så här funkar den.

Google uppges förbereda budget-varianter av Pixel 3 och Pixel 3 XL, med påfallande mycket funktionalitet bibehållen från de dyrare syskonen.