Arlo satsar också på Homekit-stöd

Stöder för Homekit fortsätter att breda ut sig på CES, och senast i raden är Arlo som gör smarta ringklockor och kameror.

En tydlig trend under årets CES är att tillverkare av smarta hemmet-produkter verkar ha omfamnat Homekit, och den senaste i raden att presentera stöd för Apples plattform är Arlo.

Arlo är mest känd för sina tjusiga övervakningskameror, och det senaste tillskottet heter Arlo Ultra som bland annat erbjuder upplösningen 4K och en övervakning på 180 grader.

Stöd för Homekit rullar ut under första kvartalet det här året, och kommer både till Arlo Ultra och Arlo Pro 2. Det innebär bland annat att kamerabilden kan visas direkt i Hem-appen på Iphone.

Läs mer:

Källa: Arlo

Apple fortsätter att släppa nya prylar. Nu finns en ny version av deras populära trådlösa hörlurar Airpods ute i handeln.

Videon visar hur telefonen i uppvikt form visar ett tydligt vertikalt veck i mitten av skärmen, precis som det skvallrades om under MWC.

Apple kan följa upp veckans lanseringar av Ipad och Imac med en ny Ipod Touch idag, enligt källor.

Efter en EU-dom med höga böter börjar Google snart att fråga EU-användare vilken webbläsare och sökmotor de vill använda.

Stadia heter Googles nya speltjänst, där spel strömmas från molnet genom en Chromecast till din tv. Tjänsten kommer i år till USA, Kanada och Europa.

Ica har en alldeles egen röstassistent vid namn Monica som via Google Home kan hjälpa dig med att skapa inköpslistor eller tipsa om vad du ska äta till middag. Så här funkar den.