Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Arlo satsar också på Homekit-stöd

Stöder för Homekit fortsätter att breda ut sig på CES, och senast i raden är Arlo som gör smarta ringklockor och kameror.

En tydlig trend under årets CES är att tillverkare av smarta hemmet-produkter verkar ha omfamnat Homekit, och den senaste i raden att presentera stöd för Apples plattform är Arlo.

Arlo är mest känd för sina tjusiga övervakningskameror, och det senaste tillskottet heter Arlo Ultra som bland annat erbjuder upplösningen 4K och en övervakning på 180 grader.

Stöd för Homekit rullar ut under första kvartalet det här året, och kommer både till Arlo Ultra och Arlo Pro 2. Det innebär bland annat att kamerabilden kan visas direkt i Hem-appen på Iphone.

Läs mer:

Källa: Arlo

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.