Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple kanske gör en ny Ipod Touch

Ipod kanske ännu inte är redo för pensionen, för om vi ska tro de senaste ryktena från Asien är en ny modell av Ipod Touch på gång från Apple.

Musikspelaren Ipod tog Apple från att vara "företaget som gör Mac-datorer" till att bli ett av världens mest namnkunniga tillverkare av prylar i fickan. Ipod släpptes i ett flertal olika priser och storlekar, och banade vägen för senare kategorier som Iphone, Ipad och Apple Watch.

Nuförtiden är Ipod-familjen i stort sett död, och endast den IOS-baserade Ipod Touch säljs fortfarande, men har inte uppdaterats sedan 2015. Detta kan snart komma att ändras, för enligt rykten från japanska webbplatsen Macotakara förbereder Apple en 7:e generationens Ipod Touch.

Läs också: Kinesisk Ipod för audiofiler Om det stämmer ska vi kanske inte förvänta oss alltför stora omdaningar. Mest troligt är att dagens Ipod Touch helt enkelt får en nyare processor och andra mer moderna komponenter. Om Apple siktar högre kanske en ny version kan få Face ID-kamera, eller åtminstone fingeravtrycksläsaren Touch ID.

Om Apple ändå tar emot förslag till en ny Ipod Touch kan vi också passa på att önska oss en USB-C-anslutning istället för Lightning och en större skärmstorlek än dagens 4-tumsskärm. I vår värld skulle en Ipod Touch i samma storlek som Iphone XR och med likadan LCD-skärm kunna bli en fantastisk IOS-maskin för den som av någon anledning inte vill ha en Iphone eller Ipad.

Källa: Macotakara

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.