Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify testar förenklat bil-läge

Spotify testar ett enklare gränssnitt anpassat för när du kör bil i Android-appen. Läget kallas Car View och ska automatist gå igång när Spotify känner av en Bluetooth-koppling till en bil.

Spotify fungerar tillsammans med Android Auto och Apple Carplay, men för alla som vill lyssna på musik i bilar som inte har stöd för dessa tekniker testar nu Spotify ett förenklat gränssnitt de kallar för Car View. Gränssnittet dyker automatiskt upp när appen känner av en Bluetooth-koppling till en bil, rapporterar 9to5google.

Gränssnittet består av låtinformation i större typsnitt, knapparna är extra stora och inkluderar några viktiga funktioner som en knapp för att "shuffla" låtarna. Album-grafiken visas inte. Spotify har testat ett sådant här bil-läge ett tag redan, men först nu verkar det börja dyka upp hos användare.

Det går att ta bort bil-läget till nästa gång du kör, eller stänga av det helt i inställningarna. Det går också att sätta på läget om du ansluter till din bils musikanläggning via AUX eller om bilens Bluetooth-koppling inte automatiskt drar igång läget.

Först ut att få prova på den här nya funktionen är Spotifys Android-app, men vi håller så klart tummarna för att det också hittar till IOS-versionen snart. Har du sett till den här funktionen, berätta gärna i kommenterarna!

Källa: 9to5google

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.