Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

fredagsvideo

Missa inte Scott Forstall-intervjun om att jobba med Steve Jobs

Scott Forstall arbetade länge på Apple, numera jobbar han med Broadway-produktioner – men i den här intervjun pratar han ändå om tiden på Apple. Intressant tycker vi – missa inte!

Scott Forstall lämnade Apple 2012 efter många år på företaget – under mycket uppmärksamhet då det inte hör till vanligheterna att en hög chef lämnar så där hastigt. Han var Apples chef för mjukvaror och ansvarade länge för IOS. Numera arbetar han istället med Broadway-produktioner och pratar inte så ofta om sin tid i Cupertino, men det händer.

Nyligen delades ett avsnitt av Philosophy Talk som heter "The Creative Life" på Youtube och där pratar Forstall om hur det var att jobba under Steve Jobs och hur deras relation påverkade kreativiteten. Intervjun gjordes i oktober – men delades i sin helhet först nu.

Bland annat pratar Forstall om Apple TV och hur gränssnittet togs fram. Hela klippet är mycket sevärt.

Glad fredag och trevlig helg!

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.