Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

nya rykten

Ipad och Ipad Mini får uppdatering i vår

Vi går mot en rad platta lanseringar i vår enligt nya rykten från Apples leverantörskedja. Både instegsmodellen Ipad och minstingen Ipad Mini får uppdateringar.

Apple kommer att uppdatera sin budget-Ipad även denna vår om vi ska tro uppgifter från Digitimes, som hänvisar till källor inom Apples leverantörskedja. Ipad, som den billigaste surfplattan från Apple kort och gott heter, har fått uppdateringar under våren både 2017 och 2018.

En tidigare rapport har också hävdat att instegsmodellen av Ipad i år kommer att släppas i två varianter, varav åtminstone en med 10,5-tumsskärm.

Rapporten stämmer även in i tidigare uppgifter om att även Ipad Mini får en uppdatering i år. Därutöver är konkreta detaljer en bristvara, och det är i dagsläget inte känt hur omfattande uppdateringar vi har att vänta.

Läs mer:

Källa: Digitimes

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.