Vi kikar på Honor View 20 i Paris i kväll

Andreas flyger till Paris för att titta på Honors senaste telefon, som skryter med både skärmhål och 48 megapixlars kamera.

Telefoner med skärmhål istället för flärp står för dörren och vi kommer få se en hel del av den varan under året. Först ut för vår del blir kinesiska Honor som ska presentera den nya telefonen View 20 i Paris i kväll.

Då telefonen redan är släppt i Kina vet vi vad vi har att vänta oss. Den har en 6,4 tum stor skärm som använder det berömda skärmhålet, och kameran på baksidan har hela 48 megapixels upplösning. Den har också ett rejält tilltaget batteri på 4 000 milliamperetimmar, och det hela backas av den moderna systemkretsen Kirin 980.

Andreas kommer åka ner till Paris för att närvara vid det europeiska eventet, och ska klämma och känna på telefonen efteråt. Eventet drar igång klockan 17.00 den 22 januari, och kan också följas live på nätet.

Är det något särskilt ni vill att vi ska kika lite extra på, eller frågor ni vill att vi ska ställa till Honors produktspecialister? Skriv detta i kommentarerna så ska vi titta närmare på det i morgon.

Kommentarer
8 svar

Också podden den här veckan handlar om Samsung Unpacked. Ida och Andreas pratar om eventet, vad som lanserades och hur de hade det på sina respektive håll.

Med Samsungs storslagna Galaxy S10-lansering nyss avklarad tar veckans fredagsvideo en titt på reklamfilmerna för samtliga föregångare.

Razers första två telefoner har inte direkt rosat marknaden, och nu dyker det upp tecken på att företaget inte tänker fortsätta försöka.

Inför nästas veckas förväntade presentation bistår en Twitter-läcka med pressbilder på Nokias kommande flaggskeppstelefon.

Enligt uppgifter kan Apple släppa ett eget kreditkort tillsammans med Goldman Sachs. Kortet ska integreras med Apples Wallet-app och erbjuda funktioner för att hålla koll på hur mycket man spenderar.

Så här tre månader senare är det dags att spana in hur Ipad Pro har kommit till användning i praktiken och prata om batteritiden.