Vi kikar på Honor View 20 i Paris i kväll

Andreas flyger till Paris för att titta på Honors senaste telefon, som skryter med både skärmhål och 48 megapixlars kamera.

Telefoner med skärmhål istället för flärp står för dörren och vi kommer få se en hel del av den varan under året. Först ut för vår del blir kinesiska Honor som ska presentera den nya telefonen View 20 i Paris i kväll.

Då telefonen redan är släppt i Kina vet vi vad vi har att vänta oss. Den har en 6,4 tum stor skärm som använder det berömda skärmhålet, och kameran på baksidan har hela 48 megapixels upplösning. Den har också ett rejält tilltaget batteri på 4 000 milliamperetimmar, och det hela backas av den moderna systemkretsen Kirin 980.

Andreas kommer åka ner till Paris för att närvara vid det europeiska eventet, och ska klämma och känna på telefonen efteråt. Eventet drar igång klockan 17.00 den 22 januari, och kan också följas live på nätet.

Är det något särskilt ni vill att vi ska kika lite extra på, eller frågor ni vill att vi ska ställa till Honors produktspecialister? Skriv detta i kommentarerna så ska vi titta närmare på det i morgon.

Kommentarer
8 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.