Amazon drar tillbaka sin smarta väggklocka

Amazons Echo-klocka för väggen har problem med Bluetooth-anslutningen, och dras nu tillbaka från marknaden.

I höstas lanserade Amazon en lång rad nya produkter i sitt Echo-sortiment, från uppkopplade högtalarförstärkare till en mikrovågsugn till en uppdaterad version av bildskärmen Echo Show. Med på listan fanns också väggklockan Echo Wall Clock, som parkopplas med en Amazon Echo-högtalare över Bluetooth och kan ta hand om bland annat timers och påminnelser.

Klockan började säljas i USA i slutet av förra året, men nu har Amazon dragit tillbaka produkten. Anledningen är bristfällig Bluetooth-anslutning vilket bland annat uppmärksammats av reportern Joanna Stern på Wall Street Journal.

Enligt en talesperson på Amazon arbetar företaget nu på att åtgärde problemet, och hoppas att väggklockan kan bli tillgänglig igen inom de närmaste veckorna. För vår del vill vi uppmana Amazon att i samband med det släppa både klockan och de andra produkterna i Echo-familjen i Sverige! För visst är vi fler som vill ha en uppkopplad mikrovågsugn och väggklocka?

Läs mer:

Kommentarer
7 svar

En ny läcka anger att den omtalade Ipad Mini 5 bara kommer uppgraderas på insidan, och den som väntar sig moderna funktioner till det yttre kan bli besviken.

Samsung skrattar nog inte åt denna senaste Norge-historian. Flaggskeppet Galaxy S10 ska lanseras imorgon, men norsk tv visade reklamfilmen redan nu.

Så här tre månader senare är det dags att spana in hur Ipad Pro har kommit till användning i praktiken och prata om batteritiden.

99 och Samsung bjuder in till mingel, och du är inbuden att hänga med! Imorgon kollar vi på Unpacked-eventet tillsammans på lokal i Stockholm.

Samtal till 1177 Vårdguiden har legat öppet tillgängliga online från så långt tillbaks som 2013, där känsliga uppgifter som personnummer finns med bland detaljerna i samtalen.

Tack till Zimpan för detta #nyhetstips!

Det blir av allt att döma ingen Huawei P30 under MWC nästa vecka, istället vill företaget "skriva om reglerna" med ett event 26 mars.