Huawei ska visa vikbar telefon under MWC 2019

Det visar sig att Samsung omtalade Galaxy F-demonstration kanske får sällskap av en vikbar telefon från Huawei under MWC-mässan veckan efter.

Under ett informationsmöte i Peking inför Mobile World Congress har kinesiska Huawei avslöjat att de tänker visa upp en vikbar telefon under mässan. I det här fallet handlar det om en modell med 5G-kapacitet, och den skulle i så fall sannolikt bli den första demonstrerade telefonen som är både vikbar och 5G-kapabel.

Huaweis vd Richard Yu ska i samband med mötet sagt "Vi ser fram emot att träffa er i Barcelona i februari där vi kommer att presentera världens första böjbara smartphone med 5G-stöd". Denna enhet ska också kompletteras av en annan telefon med 5G-kapacitet, och båda modellerna ska drivas av Huaweis senaste Kirin 980-systemkrets.

99 kommer vara på plats i Barcelona för MWC 2019, och förhoppningsvis kommer vi kunna lägga vantarna på en vikbar Huawei-telefon då.

Källa: Androidpolice

En ny läcka anger att den omtalade Ipad Mini 5 bara kommer uppgraderas på insidan, och den som väntar sig moderna funktioner till det yttre kan bli besviken.

Samsung skrattar nog inte åt denna senaste Norge-historian. Flaggskeppet Galaxy S10 ska lanseras imorgon, men norsk tv visade reklamfilmen redan nu.

Så här tre månader senare är det dags att spana in hur Ipad Pro har kommit till användning i praktiken och prata om batteritiden.

99 och Samsung bjuder in till mingel, och du är inbuden att hänga med! Imorgon kollar vi på Unpacked-eventet tillsammans på lokal i Stockholm.

Samtal till 1177 Vårdguiden har legat öppet tillgängliga online från så långt tillbaks som 2013, där känsliga uppgifter som personnummer finns med bland detaljerna i samtalen.

Tack till Zimpan för detta #nyhetstips!

Det blir av allt att döma ingen Huawei P30 under MWC nästa vecka, istället vill företaget "skriva om reglerna" med ett event 26 mars.