Huawei ska visa vikbar telefon under MWC 2019

Det visar sig att Samsung omtalade Galaxy F-demonstration kanske får sällskap av en vikbar telefon från Huawei under MWC-mässan veckan efter.

Under ett informationsmöte i Peking inför Mobile World Congress har kinesiska Huawei avslöjat att de tänker visa upp en vikbar telefon under mässan. I det här fallet handlar det om en modell med 5G-kapacitet, och den skulle i så fall sannolikt bli den första demonstrerade telefonen som är både vikbar och 5G-kapabel.

Huaweis vd Richard Yu ska i samband med mötet sagt "Vi ser fram emot att träffa er i Barcelona i februari där vi kommer att presentera världens första böjbara smartphone med 5G-stöd". Denna enhet ska också kompletteras av en annan telefon med 5G-kapacitet, och båda modellerna ska drivas av Huaweis senaste Kirin 980-systemkrets.

99 kommer vara på plats i Barcelona för MWC 2019, och förhoppningsvis kommer vi kunna lägga vantarna på en vikbar Huawei-telefon då.

Källa: Androidpolice

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.