Google I/O börjar den 7 maj

En konferens värd att hålla ögonen på i år är Google I/O. Det är inte långt kvar, i år inleds eventet den 7 maj. Google släppte traditionsenligt en serie med kryptiska pussel som bland annat avslöjar datum för konferensen – som snabbt blev "lösta".

I fredags släppte Google en serie kryptiska pussel som när man löst dem bland annat avslöjar datum och plats för årets konferens Google I/O. De som snabbast lyckas lösa uppgifterna får troligen gratis biljetter till konferensen. Det tog inte lång stund innan en Twitter-användare lyckades lista ut datum och plats för eventet utan att faktiskt lösa pusslet. Vill du försöka lösa det själv börjar allt med det här meddelandet från Google Developers på Twitter:

För fjärde gången sedan 2016 hålls Google I/O på amfiteatern Shoreline i Mountain View, Kalifornien. Allt inleds den 7 maj och avrundas den 9 maj. Konferensen som hölls för första gången redan 2008, samlar utvecklare intresserade av Google och öppen källkod och handlar om Android, Chrome, Chrome OS, Google Web Toolkit och en hel del annat.

Mer om konferensen lär dyka upp här framöver: events.google.com/io

Vår önskelista till Google för 2019

Missa inte vår önskelista till Google, kanske går en del av önskningarna i uppfyllelse i maj? Fyll gärna på i kommentarerna nedan vad du önskar dig från eventet i maj!

Kommentarer
1 svar

Också podden den här veckan handlar om Samsung Unpacked. Ida och Andreas pratar om eventet, vad som lanserades och hur de hade det på sina respektive håll.

Med Samsungs storslagna Galaxy S10-lansering nyss avklarad tar veckans fredagsvideo en titt på reklamfilmerna för samtliga föregångare.

Razers första två telefoner har inte direkt rosat marknaden, och nu dyker det upp tecken på att företaget inte tänker fortsätta försöka.

Inför nästas veckas förväntade presentation bistår en Twitter-läcka med pressbilder på Nokias kommande flaggskeppstelefon.

Enligt uppgifter kan Apple släppa ett eget kreditkort tillsammans med Goldman Sachs. Kortet ska integreras med Apples Wallet-app och erbjuda funktioner för att hålla koll på hur mycket man spenderar.

Så här tre månader senare är det dags att spana in hur Ipad Pro har kommit till användning i praktiken och prata om batteritiden.