Google I/O börjar den 7 maj

En konferens värd att hålla ögonen på i år är Google I/O. Det är inte långt kvar, i år inleds eventet den 7 maj. Google släppte traditionsenligt en serie med kryptiska pussel som bland annat avslöjar datum för konferensen – som snabbt blev "lösta".

I fredags släppte Google en serie kryptiska pussel som när man löst dem bland annat avslöjar datum och plats för årets konferens Google I/O. De som snabbast lyckas lösa uppgifterna får troligen gratis biljetter till konferensen. Det tog inte lång stund innan en Twitter-användare lyckades lista ut datum och plats för eventet utan att faktiskt lösa pusslet. Vill du försöka lösa det själv börjar allt med det här meddelandet från Google Developers på Twitter:

För fjärde gången sedan 2016 hålls Google I/O på amfiteatern Shoreline i Mountain View, Kalifornien. Allt inleds den 7 maj och avrundas den 9 maj. Konferensen som hölls för första gången redan 2008, samlar utvecklare intresserade av Google och öppen källkod och handlar om Android, Chrome, Chrome OS, Google Web Toolkit och en hel del annat.

Mer om konferensen lär dyka upp här framöver: events.google.com/io

Vår önskelista till Google för 2019

Missa inte vår önskelista till Google, kanske går en del av önskningarna i uppfyllelse i maj? Fyll gärna på i kommentarerna nedan vad du önskar dig från eventet i maj!

Kommentarer
1 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.